24.05.2021, 21:32

Легендарні "Друзі" повернуться на екрани: як постаріли актори з роками

Марина Началова | Всі новини автора
сериал друзья

Багато хто з нас буквально виріс на культовому американському ситкомі "Друзі". Складно повірити, що з моменту виходу останньої серії пройшло 17 років.

"Друзі" виходили на екрани з 22 вересня 1994 по 6 травня 2004 року, і тепер весела компанія знову возз'єднається, передає Час Пік.

Стрімінговий сервіс HBO Max представить 27 травня спеціальний епізод "Friends: The Reunion" ("Друзі: Возз'єднання"). У ньому знялися шість акторів з оригінального касту. Але на цей раз вони зіграли не героїв серіалу, а самих себе.

Судячи з трейлеру, який був опублікований на днях, актори і творці серіалу повернуться на знімальний майданчик, де будуть відтворені старі декорації. Всіх їх чекають зворушливі спогади про часи зйомок.

Очевидно, у спецепізоді буде щось на зразок вікторини, показ костюмів з серіалу, а також деякі ігрові моменти і читання сценарію від імені персонажів.

У трейлері видно, що акторів не пощадив час. Нічого дивного, адже Дженніфер Еністон, яка зіграла Рейчел, вже 52 роки, Кортні Кокс (Моніка) - 56, Лізі Кудроу (Фібі) - 57, Метту Леблану (Джоуї) - 53, Меттью Перрі (Чендлер) - 51, Девіду Швіммеру (Росс) - 54.

Втім, на старих шанувальників "Друзів" гарантовано чекають неймовірні емоції від повернення, нехай і ненадовго, своїх улюбленців на екрани.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк