18.06.2021, 08:33

Не для слабаків: Ліфт Ста Драконів - найвищий підйомник у світі (відео)

Ольга Романец | Всі новини автора
лифт

Ліфт Bailong або Ліфт Ста драконів розташований в мальовничому районі Улін'юань в Чжанцзяцзе. Він є одним з об'єктів Всесвітньої природної спадщини в Китаї, а також занесений до Книги рекордів Гіннеса.

Якщо у вас є страх висоти, то ця розвага навряд чи вам підійде, передає Час Пік.

Загальна висота підйомника становить 335 метрів. Він включає в себе три оглядових ліфта, що працюють паралельно. Кожен з них може приймати 64 пасажири кожен раз, а швидкість його становить 5 м/с.

Під час спуску або підйому пасажири можуть оцінити незрівнянні пейзажі - Всесвітній міст Юаньцзяцзе і село Улун і Янцзяцзе. Він об'єднує гору Тяньцзи, Юаньцзяцзе і Цзіньбянь.

Ліфт Bailong забезпечує відвідувачам зручний транспорт і відіграє важливу роль в переміщенні об'єктів готелів в мальовничому місці.

Після завершення це сучасне творіння отримало не одну, а три нагороди Книги рекордів Гіннесса! По-перше, це найвищий відкритий ліфт з повною експозицією, по-друге, це найвищий у світі двоповерховий оглядовий ліфт, і по-третє, це найшвидший у світі ліфт для пасажирських перевезень з найбільшою вантажопідйомністю.

Загальний обсяг інвестицій в проєкт склав 120 мільйонів юанів, або близько 20 мільйонів доларів.

лифт лифт

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: