24.07.2021, 18:00

8 способів дізнатися про людину все по її обличчю

лицо

Зрозуміти, про що насправді думає людина, можна не тільки за словами та діям. Вони не завжди відповідають істинному настрою і можуть обдурити навіть найдосвідченішого знавця людських душ. Тому варто звернути увагу також на обличчя людини - воно багато чого може повідомити про характер.

Час Пік розповість про ознаки, за якими дуже просто розгадати людину, специфіку її сприйняття навколишнього світу та можливі реакції на ті чи інші події.

Психологи виділяють кілька маркерів, які дозволяють по обличчю "прочитати" те, що людина приховує від оточуючих. В основному, ці маркери пов'язані не з мімікою, а саме з рисами обличчя, які у кожного, варто відзначити, унікальні.

1. Як зрозуміти, що людина відкрита?

Відкритість людини визначається по бровах. Зверніть увагу на те, як високо розташовані брови: чим вище вони - тим більше закрита людина. Як правило, такі люди не люблять впускати в своє життя інших, дуже вимогливі та прискіпливі. Чим нижче посаджені брови, тим людина більш доступна, відкрита та приємна в спілкуванні.

2. Наскільки людина впевнена в собі?

Впевненість людини визначається за формою обличчя. Витягнуте та довге обличчя свідчить про невпевненість. Володарі такої форми часто займаються самокопанням, довго зважують і сумніваються. Округле обличчя видає більш простий характер, безпосередність та впевненість. Такі люди розслаблені і не дуже залежні від думки інших.

3. Прагнення до домінування

Щоб не нарватися на "тирана", психологи також радять звернути увагу на брови. Якщо брови тонкі - людина м'яка та поступлива, якщо густі і широкі - людина обов'язково постарається підпорядкувати вас собі, командувати. Занадто тонкі брови-ниточки свідчать про зайву м'якість та невпевненості.

4. Як зрозуміти, що людина занадто емоційна?

Тут допоможе аналіз очей. Великі очі свідчать про відкритість і часом зайву емоційнусть. Як правило, люди з великими очима заражають всіх своїми емоціями: як радістю, так і тривогою. Вони люблять увагу і прагнуть бути в центрі подій. Часто емоції беруть верх над розумом, а на настрій або поведінку впливає думка інших, тому вони завжди живуть не так як хочуть і відчувають себе нещасними.

Імпульсивні та необдумані вчинки - ось чого варто очікувати від володарів великих очей.

5. Наскільки людина терпляча?

Знову варто звернути увагу на брови, на відстань між ними. Близько розташовані брови говорять про запальність, відсутності терпіння. І чим більше відстань, тим лояльніше та терплячіше людина.

6. Хто наділений почуттям гумору?

Почуття гумору визначається за відстанню між носом і губами. Чим ця відстань більше - тим у людини сильніше розвинене почуття гумору. Якщо ж ця відстань маленька, перед вами людина, яка може сильно образитися навіть на безневинний жарт.

7. Чи варто довіряти людині таємниці?

Балакучість можна визначити по губах. Якщо губи великі - не варто ділитися секретами з людиною, оскільки в кінцевому рахунку про них дізнається весь світ. Ні, вони не злі, просто насилу зупиняються, почавши про щось розповідати.

Якщо верхня губа менше нижньої або вони одного розміру - людина ідеальна для того, щоб обговорювати з нею найпотаємніші речі: вона точно буде тримати язик за зубами.

8. Чи вміє людина подобатись?

Повернемося до очей, вірніше, до їх кольору. Глибокий та насичений колір очей свідчить про те, що людина з легкістю може сподобатися оточуючим. І для цього не потрібно володіти неймовірною зовнішністю. Очі приваблюють більше, ніж красива фігура або ідеальне обличчя.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк