28.07.2021, 17:03

Олімпіада-2020: коли Світоліна зустрінеться на корті з Вондроушовою і хто переможе у важливому матчі

свитолина

Вперше в історії українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла до півфіналу Олімпійських ігор 2020. В 1/2 турніру вона зіграє з Маркетою Вондроушовою (Чехія).

Які шанси Світоліної здобути перемогу і що вона сама думає про майбутній матч - розповість Час Пік.

Хто вище в рейтингу?

У рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) Світоліна зараз займає 6-е місце, а Маркета - 42-е. Більш того, чотири попередні зустрічі спортсменок принесли Світоліній три перемоги.

Однак недооцінювати чеську тенісистку не варто. На шляху до півфіналу Олімпіади вона впевнено обіграла японку Наомі Осаку, яка вважається другою ракеткою світу.

Які прогнози?

Букмекери пророкують перемогу саме Світоліної. Ставки на перемогу чешки - 2,14, на перемогу Українки - 1,73-1,76. Експерти впевнені, що Світоліну чекає важка боротьба, яка може завершитися рахунком 6:4 (у першому сеті).

Коментар Світоліної

За словами української тенісистки, чотири попередні зустрічі з Маркетою дозволили вивчити її стиль гри.

"В принципі, я знаю стиль гри цієї тенісистки. Так буду готуватися, відновлюватися. Потрібно виходити на корт в хорошій фізичній формі", - зазначила Еліна.

Коли і де дивитися матч?

Матч відбудеться в четвер, 29 червня, о 05:00 за київським часом. Подивитися його можна на телеканалі "UA: Перший", а також на платформі MEGOGO.

Читайте також: Влада Японії оцінила ймовірність зриву Олімпіади через спалах COVID-19

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк