08.08.2021, 14:34

Популярний ведучий nf мандрівник Дмитро Комаров купив землю в Карпатах

Дмитрий Комаров

Відомий український журналіст nf мандрівник, автор і ведучий телепрограми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров купив земельну ділянку в Карпатах. У наступному році він планує почати будівництво дачі.

Дмитро Комаров купив ділянку 10 соток e смт Верховина в Івано-Франківській області. Про це він написав на своїй сторінці в Іnstagram, повідомляє Час Пік.

За словами ведучого телепрограми про подорожі, знімаючи передачу в Карпатах, він закохався у Верховину і відчув себе там, як вдома.

"Верховина, зустрічай нового сусіда! Або "обережніше з бажаннями, вони збуваються". 

Я не можу порахувати, скільки разів був у Карпатах: шкільні табори, студентство, божевільне захоплення гірськими лижами nf фрірайдом, походи. Я з дитинства в Карпатах...

Карпати досконалі. Скрізь...

11 місяців тому я вперше приїхав до гуцульської столиці. Я думав, що знаю Карпати, але раптом відкрив для себе кращі види на Говерлу nf Чорногірський хребет, якусь особливу, спокійну атмосферу поруч з містом, зустрів фантастичних людей. Я знайшов місце, в якому не тільки дуже багато сюжетів для програми, а в яке хочу повернутися поза роботою. Я закохався у Верховину...

Йо, гуцули, будьмо сусідами!", - написав Дмитро Комаров.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк