10.08.2021, 09:56

У США випустили пиво для собак: товар змели з полиць магазинів

пиво для собак

Американська пивоварна компанія Anheuser-Busch випустила новий продукт - напій для собак Busch Dog Brew. У ньому немає алкоголю, проте його вирішили назвати пивом.

"Пиво" для собак являє собою безалкогольну суміш, яка може бути замінником сухого корму, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

За словами представників компанії, сумішшю можна поїти тварину, яка не переносить сухий корм. В основі "пива" корисний "коктейль" - свинячий кістковий бульйон, кукурудза, селера, куркума, імбир, базилік та м'ята.

пиво для собак

Перш ніж випустити "пиво" на ринок, компанія оголосила конкурс на головного дегустатора. Переможцю запропонували річну зарплату в 20 тис. доларів, покриття всіх медичних послуг та участь в різних проектах, пов'язаних з домашніми тваринами.

"Щоб отримати цю посаду, потрібно володіти деякими навичками - тонким смаком та прекрасним нюхом", - відзначили в Busch.

Після довгого відбору переможцем став пес Ітан з притулку в Кентуккі.  Він же став головним у самій рекламі незвичайного напою для тварин.

За даними компанії, "пиво" було розкуплено протягом 24 годин.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк