15.08.2021, 22:32

Людина, що назвалася "мандрівником у часі", показала фотографії нібито "з 3311 року"

Марина Началова | Всі новини автора

У мережі з'явилися дивні кадри з людиною, яка назвала себе мандрівником у часі і показала фотографії того, що, за її словами, є далеким майбутнім.

Самоназваний "мандрівник у часі" поділився своєю історією з онлайн-дослідниками паранормальних явищ, пише видання express.co.uk, передає Час Пік.

Обличчя так званого мандрівника в часі було розмито, а голос спотворений на відео, але він стверджував, що він справжній. Виступаючи перед камерою, він показав три фотографії, які, за його словами, він зробив під час місії в 3311 році.

Чоловік сказав: "Те, що я говорю вам, правда, і в мене навіть є докази, що підтверджують це". Потім він дістав три фотографії того, яким, за його твердженням, повинен бути світ через майже 1300 років у майбутньому.

На зображеннях можна побачити футуристичне місто, побудоване на якомусь літаючому острові в небі; будівлю, яка, за словами "мандрівника", є типовим будинком далекого майбутнього; і літальний апарат, що пролітає над будинками і деревами.

Ці три фотографії, як сміливо заявив чоловік, повинні підтвердити його сумнівну історію. За його словами, він зробив знімки після того, як був обраний для участі в секретній операції з подорожі в часі в 1990-х роках. Він сказав, що був обраний в чималому ступені завдяки своїм шкільним досягненням в області розробки комп'ютерів.

Правда, "фото з майбутнього" викликали у користувачів мережі сильну недовіру. У коментарях написали, що ці знімки "так само реальні, як японська анімація" і попросили "мандрівника в часі" наступного разу зробити селфі для більш переконливих доказів.

По правді кажучи, знімки були дуже швидко викрито: так, перша фотографія представляє собою монтаж обоїв із зображенням гірської лісової долини, розміщених на веб-сайті 7-themes.com, з накладеним плаваючим містом. Друге фото насправді є відредагованою фотографією будинку в Індії.

Читайте ще: В українському супермаркеті знайшли "живу" диню: ви б таку точно не купили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: