18.08.2021, 11:33

З'явився черговий хіт зі "співаючим" котиком: відео стало вірусним в мережі

Очередной хит с котиком

Південноафриканський музикант, продюсер та артист пародій Девід Скотт, також відомий під псевдонімом The Kiffness, стає все більш популярним, завдяки своїм композиціям зі співаючими котами. Кожне його відео зі співаючими пухнастиками стає вірусним в мережі.

Музикант, який є засновником та солістом групи The Kiffness, став одним з найпопулярніших творців відео та музики в Південній Африці. Девід Скотт створює електронні композиції, використовуючи джаз, грув та підбадьорливі хаус-звуки, повідомляє Час Пік.

Звуки, що видаються котами, будь то дивне нявкання або лакання молока, музикант перетворює в композиції, які розривають мережу.

Кожне його відео набирає мільйони переглядів та стає вірусним. До талановитого музиканта і його пухнастиків приєднуються музиканти з різних країн, створюючи незабутні творіння.

Девід Скотт в травні поточного року записав відео з співаючим котом і опублікував його на своїй сторінці в Instagram. Вже через 2 тижні відео з співаючим чотирилапим стало вірусним в мережі. 

Музиканти з України, Бразилії, Росії, Чехії та США, об'єднавшись, створили міжнародний симфонічний мешап. Твір вийшов незабутнім.

Девід Скотт отримав освіту в школі Майклхауза і пішов до університету Вітватерсранда, щоб вивчати медицину. Однак він кинув навчання й перейшов на вивчення музики та філософії в університеті Родосу, працюючи ді-джеєм та граючи в джазовій групі.

У 2013 році він випустив свій перший сингл з Метью Голдом, який увійшов до рейтингу 5FM Top 40. Їх альбом Kiff було номіновано на 21-й південноафриканської музичної премії у 2015 році та знову в 2017 році.

Наприкінці 2020 року він співпрацював з турецьким музикантом Білалом Герегеном у створенні реміксу "Ievan polkka", який став вірусним на YouTube.

Девид Скотт

Девід Скотт навіть не збирається зупинятися на досягнутому й продовжує радувати новими хітами зі "співаючими" котами.

Дивіться та насолоджуйтеся!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк