20.08.2021, 22:33

Поруч з дитячим ліжком камера зняла страшну істоту з рогами (фото)

детская кроватка

Дивовижний випадок стався в одній з сімей Лас-Вегаса, де прихована відеокамера зняла біля дитячого ліжка рогатого "демона".

Докази містичного явища оприлюднила бабуся дитини 41-річна Торі Маккензі, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Ідея встановити камеру в дитячій кімнаті у Торі виникла, коли вона гостювала в будинку у свого старшого сина і допомагала дивитися за його 2-річною дочкою та 7-місячним сином.

В один з вечорів вона жінка поклала внучку спати, але серед ночі почула, як та комусь каже: "Йди". Це насторожило Торі. Вона встановила в кімнаті камеру відеоспостереження, яка реагує на рух і робить в цей момент знімки.

Через кілька днів Торі перевірила, що записала камера. Вона прийшла в жах від побаченого: біля дитячого ліжка на знімках виявилася дивна істота з рогами та довгими кігтями.

Щоб довести, що камера працює справно, жінка оприлюднила й інший знімок. На ньому - батько дівчинки, і його фігура не виглядає спотвореною.

Торі запевнила, що знімки є справжніми. За її словами, вона навіть не вміє користуватися редакторами, щоб "домалювати" щось.

Читайте також: Названо країни, які стануть непридатними для життя першими

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: