21.08.2021, 12:00

Ледь не впала у воду і отримала пропозицію руки і серця: Могилевська ефектно дала концерт у Києві

Марина Началова | Всі новини автора
могилевская

Нещодавно співачка Наталя Могилевська дала сольний концерт у київському концертно-розважальному комплексі Bakkara. Захід був наповнений яскравими моментами.

Концерт проходив у незвичайному "безпечному" форматі - під відкритим небом, зі сценою на воді. Глядачі могли спостерігати за шоу прямо з балконів готелю Bakkara, передає Час Пік.

На початку виступу Могилевська прокотилася на катері по Дніпру і заспівала свій хіт "Морские звезды". Співачка зізналася, що в цей момент ледь не випала за борт.

"Я думала, що полечу в воду разом з мікрофоном! Мені довелося стояти на тоненькій жердинці, тримаючись одним мізинцем від поштовхів по хвилях катера, що тільки но проїхав. І все це під пильними поглядами камер і глядачів, які покинули свої місця і стовпилися на пристані. Сукня вузька, піді мною сходи в трюм і гострі предмети. А я повинна бути красивою, співати і не впасти у воду..."- розповіла Могилевська в Instagram.

Ще одним незабутнім моментом вечора для співачки стала... пропозиція вийти заміж. Коли Могилевська спілкувалася з журналістами, до сцени підплив катер і один з чоловіків, що сидів у ньому, крикнув: "Наташа, виходь за мене!".

"Дівчата, мені зробили пропозицію вийти заміж. Йдемо? - написала Могилевська пізніше в соцмережі. - Скоро, 30 жовтня відбудеться мій сольний концерт у Палаці Україна (Київ). Як ви думаєте, чи є шанс у шанувальника привернути мою увагу не тільки як артистки, але і як жінки?"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк