11.09.2021, 11:55

"Навіщо вбили Джека Горобця?": Новий фільм "Пірати Карибського моря" вийде без героя Джонні Деппа

Джонни Депп в роли Джека Воробья

У розробці знаходиться шоста частина "Піратів Карибського моря". На жаль, новий проект, який не має поки назви, вийде без опального актора Джонні Деппа, який виконував головну роль Джека Горобця.

Як відомо, Джонні Депп потрапив в опалу через скандал зі своєю колишньою дружиною. Актор програв справу про наклеп британському таблоїду й втратив роль чарівника Гріндевальда у фільмі "Фантастичні тварини", повідомляє Час Пік.

Після п'ятої частини фільму про піратів під назвою "Мерці не розповідають казки" продюсер Джеррі Брукхаймер наполегливо радив Disney виділити Джонні Деппу хоча б незначну роль - камео. Однак, реалії такі, що Disney буде просувати франшизу "Пірати Карибського моря" без Джека Горобця.

Згідно з сюжетом, в новій картині Джека Горобця вб'ють за кадром. Однак деякі персонажі будуть подейкувати, що пірат інсценував власну смерть, щоб уникнути нагороди за свою голову. Можливо, таким чином фанатам залишать надію на те, що в наступних фільмах франшизи Джек Горобець повернеться.

Варто відзначити, що "вбивство" Джека Горобця навряд чи сподобається фантам фільму та шанувальникам Джонні Деппа. Вже зараз вони висловлюють невдоволення іта обурення таким станом речей.

"Пиратов Карибского моря"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк