16.09.2021, 21:04

Названо 5 авто, які в жодному разі не можна продавати (фото)

авто

Для тих, хто хоче продати авто дорожче, ніж воно було куплено, є хороша новина. Дійсно існують такі автомобілі, які з часом стають тільки ціннішими.

Експерти з реєстру історії автомобілів carVertical, проаналізувавши ринок вживаних авто, назвали 10 моделей, які не варто продавати через стрімке зростання цін на них, передає Час Пік.

1. Alfa Romeo GTV (1993-2004)

Головною причиною, через яку ця машина росте в ціні, є надійний двигун. Хоча, як і більшість італійських автомобілів, вартість Alfa Romeo GTV не зростає такими темпами, як у німецьких аналогів. Сьогодні добре доглянуті екземпляри оцінюються в понад 30 000 євро.

2. Audi V8 (1988-1993)

На сьогоднішній день Audi A8 вважається інженерною вершиною бренду, проте саме V8 створив основу для компанії, завдяки чому вона змогла стати гідним конкурентом іншим світовим виробникам. Крім того, Audi V8 зустрічається набагато рідше інших аналогів, тому не дивно, що вартість цього елітного седана почала зростати.

3. BMW 540i (1992-1996)

BMW 540i - компромісний варіант між застарілими та занадто дорогими моделями бренду. Ця модель вироблялася зовсім недовго і набагато рідше зустрічається в Європі та США. Експерти прогнозують, що незабаром авто може сильно подорожчати на тлі стабільно завищеної ціни на BMW M5, якому за потужністю не поступається.

4. Jaguar XK8 (1996-2006)

Jaguar XK8 - це один з перших сучасних представників "сімейства" Jaguars, який підняв планку якості та оснащеності до високого рівня. Мінімум доглянуте авто коштуватиме сьогодні 15-20 євро.

5. Land Rover Defender (серія I, серія II)

Цей потужний позашляховик був спеціально створений для бездоріжжя. Тому дизайн може здатися занадто грубим. Однак варто краще придивитися до його "здібностей". Ціна на Defender, який вже знав хороші і погані дні, може коливатися в межах 10-50 тисяч євро і з часом ще виросте, за прогнозами експертів.

Читайте також: Запорізький автозавод почне випуск нового "урізаного" авто: відома вартість

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: