06.10.2021, 19:00

Не приготують та не приберуть: названі найбільш кепські господині за знаком Зодіаку

кухня

Чому деякі жінки не вміють готувати і не люблять прибирати? Варіантів відповідей багато, але ось астрологи у всьому звинувачують знаки Зодіаку, під якими народилися дами.

Так, 3 представниці зодіакального кола виділяються як найменш пристосовані до домашніх справ, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Терези

У представниць цього знака Зодіаку є особливість. Вони хороші матері, вміють швидко налагоджувати контакти з оточуючими, здатні швидко та вірно приймати складні рішення, але готувати, прибирати і вести домашні справи їм важко. Хоча, з урахуванням інших умінь, це можна пробачити.

Овен

Найчастіше жінки-Овни зосереджені на кар'єрі більше, ніж на домі. Вони неймовірно працьовиті та вперті, проте всю свою енергію направляють в роботу або улюблену справу. Кулінарія або прибирання, як правило, виходять за межі улюблених справ.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони - творчі натури, для яких легкий хаос - стан душі. Тому і в будинку у них рідко буває ідеально чисто. Зрештою, пил у на полицях не заважає їм реалізовувати себе у творчості.

Читайте також: Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, яких у жовтні чекає небачений фінансовий успіх

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: