14.10.2021, 11:27

"Свати повертаються": Вийшов перший трейлер комедійного серіалу "Свати-7"

"Сваты-7"

Фанати комедійного серіалу "Свати" можуть радіти. Зовсім скоро глядачі побачать довгоочікуваний сьомий сезон проєкту. Всі актори, які виконують ключові ролі в серіалі, з'явиться у новому сезоні.

Нарешті сталося те, чого шанувальники чекали практично 10 років. Глядачі побачать довгоочікуваний сьомий сезон серіалу "Свати", повідомляє Час Пік.

Трейлер нового сезону "Сватів" анонсував телеканал "1+1". Дата виходу нових серій досі залишається нерозкритою, але в анонсі йдеться, що прем'єра відбудеться зовсім скоро.

Судячи з кадрів, новий сезон комедії нудним не буде. Нас чекають нові пригоди старих, вже таких улюблених героїв.

У продовженні серіалу головні герої відправляться в недалеке минуле. Там глядачі познайомляться з молодими Іваном та Валюхою Будько. Молодого Івана Будька в новому сезоні "Сватів" зіграє старший син Федора Добронравова – Віктор. Валюху в молодості зіграла Даша Рибак.

Останній сезон "Сватів" вийшов ще в далекому 2012 році й ще тоді планували зняти фінальний сезон. Однак цьому завадили події, які почали відбуватися в Україні наприкінці 2013 року. Пізніше завершити зйомки заважала пандемія коронавірусу. 

У новому сезоні глядачі побачать всіх улюблених акторів, хоча ходило чимало чуток про те, що багато хто відмовився зніматися в продовженні. На екранах з'являться Людмила Артем'єва, Микола Добринін, Анна Кошмал, Федір Добронравов та Тетяна Кравченко. У комедії з'являться і нові обличчя.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк