14.10.2021, 12:44

"На себе не схожа!": Шанувальники перестали впізнавати молодіючу на очах Аллу Пугачову

Алла Пугачева

Примадонна російської естради Алла Пугачова не перестає радувати шанувальників своїм квітучим виглядом. В останні роки вона настільки часто експериментує з іміджем, що іноді фанати навіть не відразу її впізнають.

Шанувальники 72-річної Алли Пугачової відзначають, що після народження двійнят Лізи та Гаррі вона стала виглядати значно молодше. Примадонна помітно схудла, пішла від нарядів-балахонів й любить часто міняти імідж, повідомляє Час Пік.

Кілька років тому Алла Борисівна віддавала перевагу молодіжному стилю в одязі, а зараз вибирає більш елегантні образи. Фанати тільки встигають звикнути до нового іміджу Примадонни, як Пугачова підносить черговий сюрприз.

Нещодавно зоряне сімейство побувало на вечірці з нагоди дня народження дочки Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскурякової. Господиня будинку розмістила в Instagram знімок, на якому позують дві зіркові сім'ї. Шанувальників здивував новий імідж Примадонни, багато хто навіть не відразу її впізнали.

Дивлячись на це фото важко повірити, що Пугачовій вже 72 роки. Вона виглядає досить молодо й свіжо. Вона зробила зачіску під пікс, а образ доповнили міні-плаття та широкі чоботи на плоскій підошві.

Фанати осипали Примадонну компліментами. Тепер шанувальники Пугачової думають, чи дійсно вона обрізала локони або просто приміряла перуку. Більшість схиляються до другого варіанту.

Варто відзначити, що перетворення Пугачової подобається не всім. Є ті, хто вважає, що після численної пластики та експериментів із зовнішністю, зірка перестала бути схожою на себе.

"З такою зачіскою стала ще молодшою", "Алла любить носити перуки, то начісування зробить, то така коротка стрижка! Зате яке розмаїття", "На себе не схожа!", "Не впізнати! Де тут Алла Борисівна? Взагалі інша людина", "Пугачову не впізнати", "Алла Борисівна, Я Вас не впізнала, як вам класно", "Аллочка, просто диво", - пишуть в коментарях.

Нещодавно в мережі з'явилося відео, зняте у будинку Примадонни. У неї в гостях побували близькі їй люди. І судячи з кадрів, час для Алли Пугачової та Лайми Вайкуле просто зупинився - для свого віку вони виглядають карколомно.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк