16.10.2021, 14:52

Пісня Елтона Джона вперше за 16 років очолила британські чарти

Ольга Романец | Всі новини автора
Элтон Джон

Пісня британського виконавця і композитора Елтона Джона Cold Heart (Pnau Remix) вперше з 2005 року очолила британські чарти. До цього композиція протягом трьох тижнів займала другу сходинку.

Про це повідомила компанія Official Charts company, яка складає і публікує музичні хіт-паради у Великобританії, передає Час Пік.

Відзначається, що цю пісню 74-річний співак записав спільно з британською співачкою албанського походження Дуа Ліпою (Dua Lipa). Сингл випустили 13 серпня в обробці музикантів-електронників з австралійського тріо Pnau. Він змістив з першого рядка чартів пісню Еда Ширана Shivers, яка трималася в лідерах майже місяць.

Пісня Cold Heart стане першим синглом з майбутнього 33-го студійного альбому Елтона Джона The Lockdown Sessions, випуск якого запланований на 22 жовтня.

Раніше Джон став першим музикантом, пісні якого протягом 60 потрапляли в топ-10 британських музичних чартів. Тим самим співак перевершив Елвіса Преслі, Шер, Кліффа Річарда, Майкла Джексона і Девіда Боуї, композиції яких потрапляли в топ-10 британських хіт-парадів протягом п'яти десятиліть.

Читайте також: "На себе не схожа!": Шанувальники перестали впізнавати молодіючу на очах Аллу Пугачову

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк