25.10.2021, 23:03

Користувачки мережі знайшли новий спосіб ворожити на судженого: потрібно уважно подивитись на зап'ястя

Марина Началова | Всі новини автора

Блогерки в TikTok вирішили, що вени на зап'ясті можуть підказати, з якої літери починатиметься ім'я майбутнього чоловіка.

Новий тренд стрімко захоплює соцмережу, передає Час Пік.

Спочатку в TikTok існував флешмоб, в якому дівчата розглядали свій манікюр через фільтр "Зернистість", намагаючись роздивитися вади в роботі майстра. Поки в жовтні 2021 року деяким блогеркам не спало на думку вивчити через цей фільтр вени на зап'ястях.

Дівчата помітили, що малюнок вен може виглядати як літери. У якийсь момент користувачки вирішили, що це - знак долі, і яка буква зображена на зап'ясті, з такої нібито і буде починатися ім'я майбутнього чоловіка.

Складно сказати, наскільки правдиве таке ворожіння, але кілька користувачок TikTok заявили, що "знак долі" і справді існує. Так, одна дівчина побачила на своєму зап'ясті букву С і повідомила, що її чоловіка звати Садіг. Інша блогерка на ім'я Ксенія знайшла букву К на руці свого чоловіка.

Втім, далеко не всі повірили в це ворожіння, адже малюнок вен досить звивистий, і багато хто бачить в ньому саме ту букву, яку хочуть бачити.

Читайте ще: Як правильно зберігати часник у квартирі, щоб він не псувався всю зиму

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк