29.10.2021, 09:57

У Києві відбудеться спільний концерт легендарних рок-гуртів "Сплін" та "Мумій Троль"

В Киеве состоится совместный концерт легендарных рок-групп "Сплин" и "Мумий Тролль"

Російські рок-гурти "Сплін" та "Мумій Троль" дадуть спільний концерт у Києві. Легендарні гурти виступлять на НСК "Олімпійський".  

Гурти "Сплін" та "Мумій Троль" виступлять зі спільним концертом у столиці України - Києві. Відповідна інформація з'явилася на сторінці групи "Сплін" в Instagram 28 жовтня, повідомляє Час Пік.

"Дві легенди виступлять на одній сцені: "Сплін" та "Мумій Троль" - визнані рок-герої. Саме їхні пісні стали саундтреком нового часу і залишаються з нами досі. Культові колективи об'єднаються, щоб вразити шанувальників з усього світу, і зроблять це в Україні. Масштаби такого шоу витримає тільки Олімпійський - і ви повинні це бачити та чути!", - йдеться в повідомленні.

Концерт має відбутися на НСК "Олімпійський" у Києві 11 червня 2022 року. Початок шоу - о 18:00. Вартість квитків варіюється від 900 до 4 950 гривень.

В анонсі концерту фанатам радять поквапитися та придбати квитки Еarly birds до 8 листопада, оскільки їх кількість обмежена.

Зазначається, що організатори готують масштабне шоу, яке відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм, що діють на момент його проведення.

"Мумий Тролль" "Сплин"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк