11.11.2021, 23:01

У гаманці якого кольору ніколи не будуть водитися гроші: пояснення експертів

кошелек

Вибір гаманця, як вважають експерти з фен-шую, - дуже відповідальна справа. Орієнтуватися варто не тільки на розмір, форму та матеріал, але також на колір виробу.

Про те які кольори для гаманців не найвдаліші - розповість Час Пік.

Якого кольору гаманець купувати не можна?

Найменш вдалими кольорами для гаманців вважаються синій, блакитний, фіолетовий, бірюзовий. Вони асоціюються з водною стихією, тому символізують тимчасове перебування. Таким чином, можуть постійно виникати незаплановані витрати, а гроші будуть витікати як вода.

Який колір для гаманця підходить?

В першу чергу, варто придивитися до гаманця червоного кольору - він притягує гроші. Альтернатива - червоний візерунок або малюнок на виробі.

Зелений колір за фен-шуєм символізує зростання та позитивну енергію, тому він відмінно підійде для гаманця і допоможе подвоїти і навіть потроїти заощадження.

Жовтий, бежевий, коричневий - кольори стихії землі. Вони символізують стабільність та економію, отже захистять кошти від необдуманих витрат.

Чорний колір для гаманця мало того, що практичний, так ще й перетворює виріб в справжній талісман для власників, який привертає достаток в будинок.

Металеві кольори (золотий або сріблястий) більше підійдуть тим, хто мріє про розкішне життя, оскільки здавна асоціювалися з багатством. Ці кольори сприяють стабільності. 

Гаманці сірого або білого кольору притягують везіння та повагу. Щоб посилити дію, варто поєднувати їх з іншими аксесуарами такого ж кольору (сумочки, пояси).

Читайте також: Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, яким казково пощастить до кінця року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк