16.11.2021, 18:50

З'явиться українська версія реаліті-шоу "Останній герой"

Марина Началова | Всі новини автора

Телеканал "1+1" придбав права на адаптацію одного з найрейтинговіших шоу світу про виживання, яке у нашій країні відоме під назвою "Останній герой".

Про це повідомила прес-служба телеканалу у соцмережах, передає Час Пік.

Всесвітньо відомий формат «Survivor» компанії "Баніджей" (Banijay), який було запущено у 1997 році, було реалізовано у 50 країнах за офіційною франшизою. На початку "нульових" в Україні набула популярності російська версія цього проекту під назвою "Останній герой".

Суть цього реаліті-шоу полягає в тому, что зірки або звичайні люди живуть на безлюдному острові, маючи мінімальну кількість речей, долають різні випробування, випробовують силу духу та розкривають свої справжні риси характеру. Герої шукають їжу, будують житло та організовують свій власний "суспільний лад"  із розподілом обов’язків, ієрархією та конкуренцією, змагаючись у дедалі складніших випробуваннях на стратегію, хитрість та безжальність.

У кожній серії фінальна рада племен має неочікувану кульмінацію. Учасники племені збираються, щоб проголосувати за того, хто залишить острів. Голосування проводиться анонімно, і в учасників можуть бути різні причини для голосування (образа, ревнощі або навіть особистісні конфлікти), але рішення ради племен є остаточним, і в кожному епізоді один герой має залишити гру.

Про особливості української адаптації, її назву, а також про те, хто візьме участь у шоу, телеканал обіцяє повідомити згодом.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк