21.11.2021, 22:45

Розсипати цукор - на добро або на зло: що кажуть народні прикмети

Марина Началова | Всі новини автора

Всі знають, що розсипати сіль - до сварок та неприємностей. Але повір'я про розсипаний цукор не так сильно поширені у народі.

Час Пік з'ясував, хороша чи погана прикмета, якщо у вас розсипався цукор.

Народні забобони пов'язують просипаний цукор в основному з хорошими знаменуваннями. Тож не варто даремно хвилюватися, поспіхом розсипавши солодкий продукт мимо чашки з чаєм.

Супутні обставини, за яких розсипався цукор, можуть підказати, в якій сфері життя на вас чекають зміни.

Вважається, якщо ви випадково розсипали цукор на кухонному столі, - це до фінансового прибутку, приємних покупок. Для особистого життя це також добрий знак. Якщо цукор просипали молодята - їхнє спільне життя буде солодким.

На Сході здавна існувала прикмета, що розсипати трохи цукру – до приємних новин.

Просипати цукор на себе означає, що найближчим часом вас буде супроводжувати успіх у всіх справах.

Розсипати цукор на підлогу – не так добре, як на стіл. За повір'ям, це також обіцяє певні зміни у житті, але спочатку доведеться пройти через деякі труднощі. Якщо в сім'ї останнім часом були сварки та непорозуміння, то просипаний на підлогу цукор свідчить про те, що незабаром ситуація налагодиться.

За деякими сучасними прикметами, якщо ви йшли з магазину і у вас порвався пакет із цукром - чекайте на прибуток. Якщо це сталося біля вхідних дверей – скоро до вас у гості нагрянуть приємні люди. Розсипаний цукор потрапив у взуття - чекайте на подорож. Випадково наступити на розсипаний цукор - скоро на вас чекатиме приємне знайомство.

Езотерики кажуть, що розсипаний цукор потрібно правильно утилізувати, щоби гарна прикмета спрацювала. Якщо просто змісти цукор віником і викинути у відро для сміття - позитивних змін можна не чекати. Потрібно акуратно зібрати цукор на чистий світлий папір або тканину, винести на вулицю та висипати під красиве дерево, у крайньому випадку – у горщик із кімнатною рослиною.

Читайте ще: Що потрібно зробити на городі взимку, щоб майбутній урожай порадував

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: