22.11.2021, 08:11

Пішла з життя радянська і російська артистка Ніна Русланова

Нина Русланова

У Москві на 76-му році життя померла радянська і російська актриса, народна артистка РФ Ніна Русланова.

Ніна Русланова була госпіталізована до реанімації лікарні імені Сеченова 11 листопада. Незважаючи на зусилля лікарів, врятувати 75-річну актрису не вдалося, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Останні 10 днів артистка провела у лікарняній палаті. Інсайдери повідомляють, що Русланову забрали до лікарні з аритмією та коронавірусом. Знаменитість спочатку відмовлялася їхати в клініку, до медиків її доставили вже з вірусною пневмонією та аритмією.

Поки сім'я актриси не коментує трагедію. Інформація про дату та місце похорону з'явиться пізніше.

Ніна Русланова почала свою акторську кар'єру у 1967 році. В останні роки життя вона не знімалася в кіно.

Проблеми зі здоров'ям почалися у артистки ще у 2009 році, коли перед гастролями вона перенесла перший інсульт. Рік по тому Русланової зробили операцію на серці та встановили мітральний клапан. У 2014 році актриса перенесла другий інсульт, а в 2018 році вона пережила інфаркт.

Русланова зіграла понад 140 ролей у кіно. Глядачі знають актрису за такими фільмами, як "Афоня", "Циган", "Тіні зникають опівдні", "Кін-дза-дза!", "Будьте моїм чоловіком", "Не стріляйте в білих лебедів", "Повернення Будулая", "Собаче серце", "Зимова вишня", "Афганський злам", "Мій друг Іван Лапшин", "Завтра була війна " тощо.

Нина Русланова Нина Русланова Нина Русланова Нина Русланова Нина Русланова Нина Русланова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк