22.11.2021, 09:50

Названо ім'я переможниці престижного конкурсу "Міс Земля 2021"

Названо имя победительницы Miss Earth

Відбувся масштабний конкурс краси "Міс Земля 2021" (Miss Earth 2021). За титул боролися 89 учасниць з усього світу. У зв'язку з пандемією COVID-19 вже другий рік поспіль конкурс проходить віртуально.

Церемонія коронації "Міс Земля 2021" пройшла в онлайн-режимі. Вперше за всю історію конкурсу перемогла представниця країни Центральної Америки, повідомляє Час Пік.

Громадянською позицією організаторів 21-го конкурсу Miss Earth вже котрий рік є екологічна обізнаність, охорона природи та соціальна відповідальність.

Церемонія коронації "Міс Земля 2021" транслювалася в соціальних мережах конкурсу краси 21 листопада 2021 року. Корону отримала Дестіні Вагнер з Белізу. 

"У моєї країни ніколи раніше не було титулу "Міс Земля", і у нас ніколи не було міжнародної корони. Зараз це те, що нам потрібно. Я щаслива представляти таку чудову країну. Мене переповнюють емоції. Слова та подяку дуже важко передати. Але я вдячна", - сказала Вагнер під час церемоніальної промови.

25-річна Дестіні Вагнер - підприємниця та письменниця. Вона працювала волонтером, хореографом, дизайнером вебсайтів. В університеті отримала ступінь бакалавра з менеджменту та підприємництва. 

Дестини Вагнер Дестини Вагнер

Крім Дестіні Вагнер у трійку фіналісток увійшли:

  • "Miss Земля Повітря - Маріса Батлер, США;
  • "Міс Земля Вода" - Роміна Денекен ван дер Він, Чилі;
  • "Міс Земля Вогонь" - Байтонг Джарірат Пес, Таїланд.

Представницею України була "Міс Земля Україна" Марина Литвин. На жаль, дівчина не увійшла до 20 кращих.

Марина Литвин

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк