28.11.2021, 16:05

Судді "Україна має талант" достроково зупинили вульгарний виступ учасниці

Марина Началова | Всі новини автора

Учасниця кастингу проекту "Україна має талант" хотіла оригінальним чином висловити любов до своєї країни, але лише розлютила журі.

Мешканка Вінниці з творчим псевдонімом Elen Smile виконала власну пісню, яку вона, за її словами, написала за кілька днів до виступу.

Дівчина вийшла на сцену у вишиванці та українському вінку, її помічниця пригостила суддів салом, щоб ті "краще зрозуміли пісню".

Як тільки виступ Elen Smile почався, на сцені з'явилася підтанцовка у відвертих вбраннях, яка демонструвала сексуальні рухи.

До тексту пісні у суддів виникли питання: слово "Україна" авторка примудрилася зарифмувати зі словами "кокаїна", "героїна", "вітаміна", "ендорфіна". Як тільки Сергій Притула це почув – одразу натиснув на червону кнопку. Згодом те саме зробили й інші члени журі.

Elen Smile пояснила, що мала на увазі три українські наркотики - це сало, прекрасні дівчата та солов'їна мова. Учасниця заявила, що її пісня – "з прикольчиком".

Притула назвав творчість дівчини "шароварною щароварщиною".

"Те, що ви робите - це настільки жахливо... Це дуже сильна шкода українській культурі та пісні. Говорити про нашу солов'їну мову у такий спосіб - це знущання з неї та з культури в цілому", - сказав він.

На це Elen відповіла, що могла б заспівати "нудну" пісню про Україну, яку ніхто б не слухав. Але ця заява остаточно вивела Притулу із себе.

"В сенсі нудну пісню про Україну?! Це було вульгарно, це було невесело, це було примітивно, це було соромно", - обурився член журі та попрощався із учасницею.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк