23.12.2021, 13:55

Рік Водяного Тигра: як задобрити господаря року та зустріти 2022-й, щоб він приносив тільки успіх

Иллюстративное фото / Открытый источник

Залишилися лічені дні до Нового року. Скоро всі будуть загадувати бажання під бій курантів, святкувати в компанії близьких людей, спостерігати за яскравими салютами й будувати плани на майбутнє. Астрологи кажуть, що рік Водяного Тигра буде непередбачуваним та повним несподіваних подій.

Час Пік зібрав поради експертів, як правильно зустріти 2022 рік - рік Чорного (або Синього) Водяного Тигра, щоб не злякати удачу та привабити успіх.

З ким та де зустрічати Новий Рік

Згідно західної астрології, наближається рік Юпітера - планети, яка відповідає за успіх, достаток та розширює людські кордони. Юпітер любить спілкування та великі компанії, тому зустрічати Новий рік потрібно в широкому колі близьких, друзів або колег. За словами астрологів, тоді 2022 рік принесе нові знайомства та корисні контакти, які можуть стати в нагоді для подальшого розвитку та кар'єрного зростання.

Юпітер любить масштабні подорожі, тому можна зустріти Новий рік у поїздці, найкраще зарубіжній.

Для тих, хто не планує вояж, для свята відмінно підійдуть ресторани та заміські будинки. Неважливо де відбудеться торжество, головне - щоб поруч знаходилися рідні та близькі по духу люди.

Иллюстративное фото / Открытый источник

Як прикрасити будинок 

Згідно східним традиціям, головними кольорами наступаючого року є синій, глибокий зелений, а також чорно-синій. Кольорами-компаньйонами є неяскравий та теплий жовтий, спокійні пісочні, молочні та сірі відтінки, колір латуні  та червленого срібла.

Господар наступного року належить сімейству котячих. А це означає, що він любить тепло та затишок, комфорт та спокій, м'які пледи та декоративні подушки. В інтер'єрі не повинно бути кричущих "кислотних" кольорів, які символізують небезпеку.

Тигру сподобається, якщо приміщення буде потопати у зелені. Але, ніяких штучних заростей - тільки натуральні рослини багаті зеленим листям.

Иллюстративное фото / Открытый источник

Дизайнери радять поставити новорічну ялинку на півдні квартири. Крім того, що ялинка буде прикрашати квартиру, вона ще буде приносити удачу (активація феншуй). 

Тигр любить ховатися у зелені, тому між штучним та живим деревом краще вибрати живе.

Для прикраси ялинки можна використовувати однотонні кулі та однотонні гірлянди. Не потрібно використовувати багато іграшок, також краще відмовитися від "дощику" та мішури. На ялинку обов'язково потрібно повісити фігурку Тигра.

Залучити удачу в будинок в цьому році допоможе талісман Тигра. Він може бути виконаний зі звичайного або напівдорогоцінного металу, кришталю або скла. Тигр не любить суперників, тому не варто забувати, що талісмани минулих років потрібно заховати, щоб не виникло конфлікту інтересів.

Доброю ідеєю буде завести собі талісман у вигляді кулона або брошки, які можна носити з собою.

Иллюстративное фото / Открытый источник

У чому зустрічати 2022 рік

Наступного року царюють два елементи: вода та дерево. У цей Новий Рік краще віддати перевагу блакитному кольору, темно-синьому, лазурному, ультразеленому, всім відтінкам листя.

Водяний Тигр - звір, який любить розкіш та витонченість. Додайте до образу металевих та золотих аксесуарів. А краще використайте дорогоцінні метали та камені.

За словами дизайнерів, головні кольори року: лавандовий та королівський синій. Саме в цих відтінках слід нарядити святкову ялина та підібрати образ для зустрічі Нового року, якщо хочете задобрити Тигра.

При виборі вбрання утримайтеся від "котячих" принтів - Тигр не бажає бачити поруч з собою конкурента. Також відмовтеся від принтів, що імітують забарвлення травоїдних тварин, які зроблять з вас "жертву" в очах Тигра.

Жінкам краще звернути увагу на пишні та коктейльні сукні. Якщо хочеться більш невимушений образ, то можна вибрати брючний костюм. Для чоловіків безпрограшний варіант - брючний костюм, але краще відмовитися від чорного кольору.

Иллюстративное фото / Открытый источник

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: