25.12.2021, 14:59

Гороскоп на 2022 рік: Що готує рік Водяного Тигра знакам Зодіаку

Иллюстративное фото / Открытый источник

На зміну Білому Металевому Бику в 2022 році прийде Водяний Тигр - символ року за східним календарем. Астрологи пророкують, що наступний рік буде яскравим, багатим на події та різкі повороти долі. Будьте готові до значних змін у своєму житті та будьте обережні при прийнятті важливих рішень протягом 2022 року.

Рік Водяного Тигра принесе значні зміни для всіх знаків Зодіаку без винятку. Час Пік розповість, до чого готуватися у 2021 році всім знакам Зодіаку.

Покровителем 2022 року стане енергійний, грізний, норовливий та імпульсивний Тигр. Його стихією є вода, тому господаря ще називають Синім, Блакитним або Чорним – тут вже кому як більше подобається.

Він допитливий, обожнює цікавитися новим та практично не відчуває страху. Він надзвичайно розумний та винахідливий, коли справа доходить до вирішення складних проблем. 

Символ наступного року поважає тих, хто вміє домагатися свого та приносить удачу тим, хто не боїться праці та цінує свій час. Він не виносить марних зусиль й вважає, що кожна дія повинна приносити результат та винагороджуватися по заслугах. 

Водяний Тигр буде протегувати людям з рішучим, благородним та часом запальним характером. Всім тим, хто у попередньому році був терплячим, зможе підгадати момент та різко схопити бажане. Всім, хто зможе зважитися на зміни, які так довго залишалися мріями.

год Водяного Тигра

Що Тигр прийдешній нам готує?

До гороскопів можна ставитися по-різному. Але ніхто не зможе заперечувати той факт, що багато хто часто заглядає в передбачення, щоб зірки "допомогли" їм знайти правильний шлях для вирішення проблем.  

На Сході блакитний колір вважається непостійним, тому зміни можуть стосуватися всіх сфер життя: місця роботи, проживання, кар'єри, оточення, матеріального стану, здоров'я, сім'ї. При цьому не всі зміни будуть позитивними. Тому потрібно зважувати кожен крок та прораховувати всі наслідки, бути обачними та приймати усвідомлені рішення.

Енергію та силу Тигра може бути використано як в конструктивних цілях, так і в руйнівних. 

Від Тигра можна очікувати чого завгодно - будьте готові до змін. Але агресії Тигра боятися не варто - стихія води пом'якшує його норовистість та буде оберігати від неприємностей. 

У першій половині 2022 року Юпітер буде перебувати в сузір'ї Риб – це вдалий час для Скорпіонів, Раків та Риб. У другій половині року, коли Юпітер перейде в сузір'я Овна, фортуна повернеться до Левів, Стрільців та Овнів.

Зодиакальный гороскоп

Зодіакальний гороскоп

Овен (21 березня - 20 квітня)

Представникам знака слід готуватися до бурхливого перебігу життя. Для Овнів це рік нових можливостей та перспектив практично у всіх сферах життя. Багато представників знака протягом цього періоду зможуть забезпечити собі надійний фундамент на майбутнє та вийти на новий рівень достатку. 

У фінансовому плані у Овнів у 2022 році буде все відмінно. Цей період також сприятливий для налагодження ділових зв'язків.

Не виключено нові перемоги на любовному фронті. У самотніх Овнів з'являться всі шанси зустріти свою половинку. 

Телець (21 квітня - 21 травня)

Якщо представники знака докладуть певних зусиль, цей рік може стати одним з найуспішніших в їхньому житті. 2022 рік віщує Тельцям удачу в особистих, дружніх та любовних, у робочих таі ділових відносинах. Рік позитивний, але нестабільний.

Це час прийняття важливих рішень, у тому числі в особистих відносинах. Не живіть минулим та рухайтеся вперед, завзятість та цілеспрямованість допоможуть. Фортуна посміхнеться рішучим. 

У фінансовому плані рік обіцяє бути вдалим. Самотні представники знака можуть завести нові знайомства, але нічого доленосного планети не обіцяють.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Це буде рік злетів та падінь.

Якщо Близнюки не будуть лінуватися, то рік обіцяє бути успішним в матеріальному плані. Фінансове становище буде нестабільним, тому слід триматися подалі від ризиків та сумнівних угод. Існує ймовірність обману, шахрайства та необдуманих вчинків.

Варто приділити увагу сімейним відносинам. Одиноким Близнюкам Водяний Тигр не обіцяє серйозних відносин.

Рак (22 червня - 22 липня)

Перед представниками цього знака відкриються нові горизонти, перспективні напрямки та можливості. Новий 2022 рік для Раків стане періодом трансформацій та змін.

В середині року можуть виникнути тимчасові складності в різних сферах життя. Фінансові перебої будуть, але не довгими. Зірки попереджають, що Ракам у 2022 році вкрай небажано влазити в борги.

Варто приділити особливу увагу здоров'ю.

Багатьох самотніх Раків чекає сюрприз - вони зможуть зустріти свою людину та побудувати з нею гармонійний союз.

Лев (23 липня - 21 серпня)

Для представників цього знака 2022 рік принесе яскраві емоції, нові знайомства, несподівані зустрічі та масу перспектив. Левам належить багато працювати, але удача буде ходити за ними по п'ятах. Можливі труднощі у справах, і цей період потрібно просто перечекати.

У сфері фінансів в цілому рік буде успішним та спокійним, але Левам не слід витрачати гроші даремно – заощадження можуть стати в нагоді у будь-який момент.

Рік буде вдалим для укладення шлюбу та міцних союзів. Сімейним Левам варто підготуватися до неприємних сюрпризів – від дрібних негараздів, до серйозних проблем у відносинах.

Діва (22 серпня - 23 вересня)

Це буде рік серйозних змін у кар'єрі, статусі та сім'ї. Зірки обіцяють заступництво господаря року у всіх сферах життя. Діви можуть ставити перед собою складні завдання - практично всі починання повинні увінчатися успіхом.

Слід акуратніше розпоряджатися грошима - можуть виникнути складні моменти, що вимагають наявності фінансової "подушки безпеки".

Діви у буквальному сенсі будуть тонути в любові та романтиці. Але сімейним Дівам в справах амурних слід бути обережніше. 

Варто приділити особливу увагу здоров'ю. Хороший рік для того, щоб провести повне обстеження організму.

Зодиакальный гороскоп

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зірки періодично підкидатимуть Терезам доленосні зустрічі та вдалий збіг обставин – необхідно вчасно скористатися наданою можливістю.

Покровитель року обіцяє стабільність у фінансовому плані. З'явиться можливість заробити не тільки на необхідне, але й на відпочинок та розваги. 

Можливі розвиток кар'єри та зміна сфери діяльності.

Тим, хто поспішає зв'язати себе узами шлюбу, зірки рекомендують трохи почекати. Самотні Терези отримають шанс зустріти свою долю.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Для представників цього знака 2022 рік стане яскравим, насиченим та емоційним. Для багатьох він стане переломним моментом у житті. Хороший рік для знайомств, створення сім'ї, відкриття свого бізнесу та зміни оточення.

Відмінний час для саморозвитку й просування по кар'єрних сходах. 

Астрологи радять у новому році не тримати гроші "в матрацах" – настає сприятливий час для інвестицій. 

Рік буде сприятливий для нових знайомств та подорожей. Самотнім Скорпіонам зірки обіцяють емоційні знайомства.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Рік принесе багато довгоочікуваних змін, які торкнуться професійної діяльності та відносин. Астрологи рекомендують представникам знака приділити саморозвитку максимум уваги. 

Невеликі складнощі у фінансовому плані можуть виникнути тільки на початку року, весь інший час Водяний Тигр обіцяє Стрільцям фінансову стабільність та можливості для додаткового заробітку. Але зірки не радять смітити заощадженнями й залазити в боргову яму.

У любовній сфері життя рік буде насиченим та різноманітним. У самотніх представників знака є шанс зустріти свою людину. У сімейних Стрільців нерідко будуть виникати складні проблеми, які можуть привести до розриву відносин.

Козеріг (23 грудня - 20 січня)

Козерогам у 2022 році належить переглянути свої погляди на життя, у багатьох відбудеться переосмислення цінностей. Багато представників знака зустрінуть любов та обзаведуться дітьми. Решта - займуться самореалізацією.

У фінансовій сфері у Козерогів стабільність та ясність.

Це буде непростий період - деякі представники знака можуть залишитися без роботи. Варто подумати про відкриття свого бізнесу, оскільки 2022 рік є сприятливим періодом для цього.

Протягом практично всього року раз у раз будуть виникати ситуації, коли грошей буде катастрофічно не вистачати. Зірки рекомендують не піддаватися паніці - перспективна посада або хороше джерело доходу знаходиться десь поблизу.

У сімейних Козерогів все буде добре. У самотніх представників знака швидкоплинні захоплення навряд чи закінчаться довгостроковими відносинами.

Варто зайнятися здоров'ям та позбутися від шкідливих звичок.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Настає сприятливий час для самопізнання та переосмислення життєвих цінностей, рік сприятиме реалізації сімейних планів.

Протягом року можливі зміни в професійній сфері, зміни життєвих цілей та статусу. Є також ймовірність відкриття своєї справи.

У фінансовому плані рік обіцяє бути відносно стабільним. 

Самотні представники знака мають всі шанси зустріти свою другу половинку.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Рік буде вдалим, щедрим та багатим на приємні сюрпризи. Один з найщасливіших років у житті, коли все виходить й дається легко. Представникам знака доведеться багато працювати.

У фінансовому плані рік буде нестабільним: гроші будуть то приходити, то йти. Астрологи радять не вплутуватися в сумнівні авантюри й шукати підозрілі джерела доходу.

Риб чекає удача в любові та відносинах. Багато представників знака відчують на собі увагу з боку протилежної статі, проте астрологи не радять кидатися у вир емоцій та заводити серйозні відносини з першим зустрічним.

Рибам слід приділити трохи більше уваги своєму психоемоційному стану, щоб стрес та напруга не завадили реалізації намічених планів. Ті, хто зможе стійко протистояти реальності й швидко реагувати на зміну подій, отримають довгоочікувану винагороду.

Зірки "обіцяють", астрологи радять... Найголовніше – потрібно повірити в себе, взяти долю у свої руки та не давати їй вирішувати за вас. Станьте господарем своєї долі! Нехай рік Водяного Тигра стане для вас щасливим!

Зодиакальный гороскоп

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк