06.01.2022, 18:12

Українка намагалася перетворити себе на Кардашьян за допомогою операцій: вийшло те, що вийшло (фото)

алена омович

Мабуть, у світі існує багато дівчат, які мріють виглядати як американська зірка Кім Кардашьян, проте не всі наважуються на кардинальні зміни в зовнішності. А ось українська 27-річна модель Олена Омович більш предметно підійшла до реалізації своєї мрії.

Дівчина збільшила сідниці, груди, губи, провела ринопластику і ряд інших операцій. Результатами вона ділиться у своєму Instagram, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Відомо, що Олена народилася в Києві в 1993 році, дівоче прізвище - Богданова. У модельному бізнесі дівчина з 15 років, в 20 років вона стала ще й блогером.

Спочатку вона ділилася секретами своєї стрункої фігури, але потім вирішила зробити маммопластику, щоб здивувати шанувальників. Відтоді дівчина збільшила груди ще двічі, оскільки перша операція, за її словами, виявилася невдалою.

Крім того, поставила в сідниці імпланти, зробила мініатюрний носик та котячий погляд, встановила вініри. Олена регулярно робить уколи краси.

Варто відзначити, що деякі пишуть дівчині образи, пов'язані з трансформаціями зовнішності. Але вона не засмучується і вважає себе красивою, а роботу пластичних хірургів - вдалою. Зараз на Insragram моделі підписані 1,6 млн користувачів мережі.

Читайте також: Українка з найбільшим вилицями в світі показала, як виглядала в 16 років - до пластики (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк