11.01.2022, 21:12

"Обурена дівчинка" з популярного мема подорослішала, і тепер її не впізнати: фото

Марина Началова | Всі новини автора

Напевно, кожен користувач інтернету хоча б раз бачив мем з обуреною маленькою дівчинкою в рожевому. Мало хто знає, хто вона взагалі така, а тим часом героїня мема вже далеко не малеча.

Час Пік дізнався, звідки з'явилося фото, яке стало шаблоном для мемов, і як сьогодні живе ця дівчинка.

Насправді "мемний" кадр з дівчинкою, яка дуже яскраво виражає свої емоції, був взятий з американського серіалу "Тримайся, Чарлі!" (Good luck Charlie), прем'єра якого відбулася у 2010 році. Серія, з якої взяли кадр для мема, називалася "Знайомство з батьками" і вийшла у 2011 році.

Цю юну актрису звуть Міа Талеріко. Вона народилася у 2008 році в Каліфорнії, і зараз їй 13 років.

Міа почала зніматися в серіалі "Тримайся, Чарлі!" в 11 місяців, причому одразу отримала головну роль - маленької дівчинки Чарлі, яку старші брати постійно втягують у різні історії. "Мемний" вираз обличчя вона видала у віці 2 років.

Зараз Міа навчається у школі та продовжує свій шлях на акторській ниві. Вона знімалася в шостому сезоні серіалу "Мені", а також у короткометражках "Теорія тіні" та "Фотографічна пам'ять".

Міа активно веде свій Instagram, де викладає багато фото і відео, у тому числі зі своєю родиною та домашніми улюбленцями.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: