15.01.2022, 17:53

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які більше за інших схильні до підлості

знаки зодиака

Астрологи впевнені, що розташування зірок, під якими народжуються люди, здатне вплинути на їх характер та відносини з оточуючими людьми. 

Так, експерти виділяють три знаки Зодіаку, які більшою мірою, ніж інші, здатні "ходити по головах", обговорювати за спиною та лицемірити, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Скорпіон

Астрологи сходяться на думці, що Скорпіони - найбільш аморальний знак. Справа в тому, що ці люди можуть бути занадто самовпевненими і мало замислюються про інших. Скорпіони часто керуються тільки своїми бажаннями і легко переступлять через кого завгодно. Крім того, представники цього знака Зодіаку мстиві.

Терези

Терези діють навпаки - вони дуже рідко прямо говорять про те, що їм не подобається і не йдуть на конфронтації. Однак за спиною можуть говорити гидоти. За словами астрологів, ніяких докорів сумління ваги за свої "темні справи" не відчувають, вважаючи свою поведінку нормальною.

Близнюки

За маскою дружелюбності Близнюків може ховатися лицемірна натура. Вони хитрі та підступні, особливо, якщо мова йде про досягнення поставленої мети. Представники цього знака Зодіаку вправні маніпулятори.

Читайте також: У Карпатах виявили хижака, який практично не зустрічається на території України (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: