23.01.2022, 22:13

Дзеркальні дати у лютому 2022 року: у які містичні дні потрібно встигнути загадати бажання

Марина Началова | Всі новини автора

2022 рік "багатий" на двійки. У кожному місяці цього року можна знайти "красиві" дати із збігом однакових цифр. Але майбутній лютий у цьому сенсі є унікальним.

У лютому 2022 року, на думку нумерологів, буде кілька дат, у які можна загадувати бажання, проводити різні ритуали і навіть є шанс змінити свою долю.

Перша красива дата лютого – 02.02.2022. Цей день буде особливо сприятливим для впровадження нових проектів у професійній сфері та бізнесі. Можна висловлювати начальству свої найсміливіші ідеї - їх неодмінно гідно оцінять.

Дата 12.02.2022 не тільки має п'ять двійок, а й передує Дню закоханих 14 лютого. Цей день вдалий для важливих кроків у особистому житті - романтичного зізнання, укладання заручин, весілля. Цього дня можна загадувати бажання, особливо пов'язані з любовними справами.

22.02.2022 – абсолютно унікальна дата. Це дата-паліндром, тому що вона читається однаково зліва направо та праворуч наліво. У ній зібралися цілих шість двійок. Наступний такий день буде 22 грудня 2022 року, а потім – лише через сто років!

Більше того - 22 лютого припадає на другий день тижня, вівторок, і в цей день буде 22-а місячна доба. Таке надзвичайне скупчення двійок нумерологи називають унікальним шансом, який не можна прогаяти.

День дуже сприятливий для того, щоб зізнатися у своїх почуттях, розпочати стосунки, зробити пропозицію руки та серця, зіграти весілля. Не випадково тисячі пар по всьому світу призначили датою одруження 22 лютого 2022 року.

А решта, хто вірить у магію цифр, готуються загадувати бажання. Найкраще для цього спіймати момент, коли на годиннику буде 22:22.

На думку езотериків, 22 лютого – найкращий день для того, щоб спробувати відновити розірвані зв'язки, налагодити стосунки. попросити вибачення. У цей день Всесвіт може надіслати особливий знак, який підкаже, як рухатися по життю далі.

У дзеркальні дати потрібно намагатися будь-якими способами уникати негативу, ні з ким не конфліктувати, не бажати нікому зла, адже всі справи, слова і навіть думки цього дня відіб'ються, як від дзеркала, і повернуться до вас у стократному розмірі. Потрібно тримати в голові лише позитивні думки, адже будь-яка з них може втілитися в реальність.

Читайте ще: Потужні обереги: 6 предметів, які Ванга радила мати вдома кожному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: