11.01.2022, 22:34

Потужні обереги: 6 предметів, які Ванга радила мати вдома кожному

До слів болгарської провидиці Ванги багато хто прислухається і сьогодні. Знаменита сліпа не тільки передбачала світові різні катаклізми, а й давала практичні поради, якими може скористатися кожна людина.

Нещодавно ЗМІ опублікували список речей, які Ванга радила мати вдома у якості оберегів від усього поганого.

Ясновидиця говорила, що не можна захаращувати свій будинок непотрібними речами, які лише тягнуть за собою негатив із минулого. Але кілька предметів все ж таки мають бути в домі постійно.

Мило. Ванга не визнавала жодних засобів для лазневих процедур, окрім звичайного мила. За її словами, воно очищає не лише від бруду, а й "відмиває" усілякі недуги та нечисту енергію.

Валянки. На думку Ванги, пара валянок у домі приманює удачу.

Яблуко. Ванга говорила, що на кухні має завжди лежати одне яблуко, яке нікому не можна чіпати. Тоді в домі завжди буде щастя і ніколи не оселиться смуток.

Чорний камінь. За словами Ванги, щоб ніколи не страждати від безсоння, потрібно знайти біля дороги чорний камінь, причому найбільш непримітний, і принести його в дім.

Вітряна вертушка. Таку іграшку можна виготовити самостійно із природних матеріалів, і щастя буде супроводжувати. Ванга вважала, що той, хто може впоратися з вітром, житиме довго і безтурботно.

Ікона. Ванга радила всім мати вдома ікону, яка даватиме втіху та заспокоєння. За словами провидиці, купуючи ікону, слід обирати ту, що викликає найбільшу радість.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: