14.12.2021, 17:22

Україна, світ, коронавірус: Що передбачала Ванга на 2022 рік

Марина Началова | Всі новини автора

Наприкінці року інформаційний простір знову наповнений різноманітними передбаченнями майбутнього, які стосуються як знаків Зодіаку звичайних людей, так і глобальних процесів у світі.

Особлива увага приділяється відомим "провидцям", таким як баба Ванга. Вже минуло 25 років після смерті знаменитої сліпої болгарки, а журналісти й досі продовжують знаходити в її словах пророцтва на найближче майбутнє.

Так, останнім часом ЗМІ пишуть про те, що Ванга нібито передбачила встановлення миру на Донбасі при восьмому президенті України. Журналісти наводять слова невістки Ванги Здравки Яневої, яка говорила, що "восьмий президент підпише і настане мир на тисячі років".

Володимир Зеленський є шостим президентом України. Але деякі журналісти заявляють, що насправді він сьомий, оскільки у 2014 році кілька місяців обов'язки президента виконував Олександр Турчинов.

Інші пророцтва Ванги стосуються енергетичної кризи, яка справді зараз назріває у всьому світі. Провидиця говорила, що до 2022 року природні джерела енергії почнуть вичерпуватися, і настане переломний момент. Наступного року нібито повинні відкрити джерело енергії "потужніше, ніж Сонце", і це джерело прийде на Землю з Венери.

Також Ванга говорила, що люди стануть казково заможними, але без грошей. Дехто трактує це пророцтво у контексті розвитку електронних банківських систем та криптовалют.

Щодо напруженості у світі, на 2022 рік Ванга не передбачала воєн і серйозних природних катаклізмів.

Чи припиниться пандемія коронавірусу у 2022 році – відповідь на це питання посилено шукають у спадщині провісниці. Якщо узагальнити наявну інформацію, то, згідно з Вангою, ковід наступного року нікуди не дітенся, але люди навчаться жити з ним пліч-о-пліч. Враховуючи, що дедалі більше населення Землі охоплено вакцинацією, обмеження поступово послаблюються для щеплених, у цих словах провісниці якраз є сенс.

До речі, трактувальники пророцтв Ванги кажуть, що коронавірус зникне ще не скоро. "Все закінчиться із першим криком півня", - на ці слова провидиці посилаються її послідовники. Можливо, йдеться про рік Півня за східним календарем, який настане лише у 2029-му.

Раніше карпатська мольфарка передбачила, що Зеленський не досидить до кінця президентського терміну.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: