12.06.2022, 20:21

Сєвєродонецьк, Чорнобаївка, Харків та інші: художниця присвячує арти українським містам, які мужньо дають відсіч окупантам

Марина Началова | Всі новини автора

Ілюстратор з ніком Natasha le підкорила мережу надихаючими малюнками, присвяченими українським містам, що опинилися на передовій війни з російськими загарбниками.

У своєму ]]>Instagram ]]>художниця викладає арти, на яких міста-герої постають в образі войовничих та безстрашних українських захисниць, повідомляє Час Пік.

Один з недавніх малюнків присвячений Сєвєродонецьку, де зараз точаться найзапекліші бої. Місто зображене в образі дівчини-воїна, яка впевнено відстрілює ворогів.

У схожому образі представлено Рубіжне, яке зараз перебуває під тимчасовою окупацією РФ. На малюнках Наташі також – Херсон, який не боїться показати свій український дух; Одеса, завжди готова послати російський корабель туди, де йому і місце; Чорнобаївка, де на окупантів чекає лише смерть; Львів у образі захисниці та годувальниці дітей-біженців та інші міста, які стали символами українського опору за час повномасштабної війни.

​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк