24.12.2022, 21:29

25 грудня - Різдво за григоріанським календарем: як цього дня загадати бажання, щоб воно збулося

рождество 25 декабря

25 грудня українці відзначатимуть Різдво за григоріанським календарем. Вважається, що цей день може здійснити будь-яку мрію, якщо вірно загадати бажання.

Як загадують бажання на Різдво - розповість Час Пік.

Бажання на Різдво можна загадувати, починаючи зі Святвечора, 24 грудня, коли у небі зійде перша зірка. Про своє бажання слід подумати предметно і, бажано, наодинці з собою.

Правила, яких варто дотримуватися

  • Бажання має бути сформоване чітко та ясно - до дрібниць.
  • Не варто загадувати гроші. Краще просити про те, що ви хочете реалізувати за допомогою грошей.
  • Бажання має бути добрим для вас та інших людей. Категорично не можна бажати комусь зла.
  • Також не можна загадувати через "не". Наприклад, "я не хочу, щоб близькі хворіли у 2023 році" необхідно замінити на "нехай близькі наступного року будуть здорові".
  • Загадувати бажання слід з чистим серцем. Якщо ви не вірите у виконання мрії - краще і зовсім не просити про її виконання.

Корисні ритуали

На Святвечір на вікно ставлять запалену свічку: червону - для кохання, зелену - для благополуччя та здоров'я, блакитну - для відпочинку.

Віск зі свічки можна зібрати на записку-бажання. Ниткою того ж кольору, що і свічка, перев'яжіть записку, згорнувши попередньо конвертом. Носити цей оберіг потрібно цілий рік.

Варто пам'ятати, що для виконання бажання часто потрібен час. Тому не впадайте у відчай, якщо мрія не здійсниться відразу - потрібно продовжувати вірити.

Читайте також: Народний синоптик розповів, якою буде погода в Україні на Новий рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: