03.06.2023, 11:00

Полунична повня 2023: як вплине та чого робити не можна

Альона Тихоненко | Всі новини автора
полунична повня

Перша літня повня настане завтра, 4 червня, о 6:41 за київським часом. Люди можуть відчути великий приплив енергії, однак її треба направити в правильне русло, деякі речі не бажано робити в цей період.

Побачити повню місяця можна буде також за день до та після явища, передає Час Пік.

Походження назви

Її придумали індіанці з Північної Америки. Завдяки цьому явищу вони розуміли, коли наставав час збирати врожай полуниці. Тому повня й отримала таку назву. Однак в різних країнах її називають по-своєму: Місяць Лотоса чи повня Троянд. Явище можна спостерігати тільки напередодні літнього сонцестояння. 

Що можна робити, а що — не бажано

За словами астрологів, ця повня настане в знаку Стрільця. Він може принести бадьорість, рішучість, наполегливість. Однак енергію потрібно направити в правильне русло. Рекомендується навести лад у будинку та голові, відкласти нетермінові поїздки, знайомства та вечірки, відмовитись від хірургічних процедур. Також у ці 2-3 дні не варто думати про щось негативне, краще рішення — спокійно провести час за переглядом фільму. 

Крім того, астрологи не рекомендують конфліктувати, метушитись та закликають уникати провокацій, які можуть бути характерними для цього періоду. Також не бажано займатися важкою фізичною працею, позичати гроші, вживати алкоголь та важку їжу.

Більшість людей можуть бути нервовими. Однак, якщо вони будуть дотримуватись вказівок, то можуть стати більш активними та натхненними, а труднощі лише  мотивуватимуть. Також можуть з'явитись нові ідеї та бажання змін.  

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Магнітні бурі у червні: коли чекати найпотужніших ударів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк