10.07.2023, 14:28

Додаток Threads: Компанія Meta створила серйозного конкурента для Twitter

додаток

У четвер, 6 липня, компанія Meta запустила у більш ніж 100 країнах новий додаток Threads, який розробила команда Instagram для обміну текстовими оновленнями та приєднання до публічних бесід. 

Як повідомляє компанія Meta, Threads – нова соціальна мережа від Instagram з фокусом на текстові публікації, яка складе конкуренцію Twitter, передає Час Пік.

Користувачі в 100 країнах можуть завантажити програму з Apple App Store і Google Play Store. Однак Threads поки недоступний на території країн-членів ЄС через дію суворих правил конфіденційності даних. 

Юзер може увійти в додаток, використовуючи свій обліковий запис Instagram. Публікації мають до 500 символів і містять посилання, фотографії та відео тривалістю до п’яти хвилин. 

Кожен, кому ще не виповнилося 16 років (або 18 років у деяких країнах), коли приєднається до Threads, матиме приватний профіль.

Запуск Threads супроводжується посиленням правил роботи Twitter. Нещодавно власник цієї соцмережі Ілон Маск обмежив кількість постів, які користувачі можуть переглянути на добу, і почав вимагати від відвідувачів реєстрацію для перегляду контенту.

Журналісти відзначають, що за останні роки з'явилося багато додатків-конкурентів Twitter, проте Threads "може бути найбільшою загрозою, з якою стикався Twitter до сьогодні". 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Євробачення-2024": Швеція обрала місто, в якому пройде 68-й пісенний конкурс

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк