25.10.2023, 14:01

Київстар з 31 жовтня назавжди припиняє дію однієї з послуг

Киевстар с 31 октября навсегда прекращает действие одной из услуг

Мобільний оператор "Київстар" назавжди зупиняє функціонування популярної послуги, якою активно користувалися абоненти у 2000-ні роки. Київстар попередив усіх абонентів про відключення послуги з 31 жовтня.

У зв’язку з тим, що обмін MMS повідомленнями вже не має попиту, а ця технологія застаріла, з 31 жовтня 2023 року компанія Київстар припиняє надавати послугу надсилання та отримання MMS для всіх абонентів мережі. Про це ]]>повідомила ]]>прес-служба компанії на офіційному сайті, передає Час Пік.

Зазначається, що функція Автовідповідач у вигляді MMS, яка надається на базі послуги, та пакети MMS, що входять в умови деяких корпоративних тарифних планів, також припинять свою дію.

"Впевнені, що абоненти не відчують незручностей у зв’язку з припиненням дії послуги, адже передавати мультимедійні повідомлення можна без додаткової плати за допомогою швидкісного 4G-інтернету і популярних месенджерів", – йдеться у повідомленні.

Серед причин припинення надання послуги передачі та отримання MMS: запуск потужніших альтернатив (Telegram, Facebook Messenger, WhatsApp тощо), а також відсутність шифрування.

У разі виникнення запитань абонентам пропонують звертатися до контакт-центру за номером 466.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк