29.10.2023, 11:06

Пішов із життя зірка серіалу "Друзі" Метью Перрі: що відомо про актора

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Метью Перрі

У віці 54 років помер зірка серіалу "Друзі" Метью Перрі. Його знайшли в суботу, 28 жовтня, у власному будинку.

Помешкання актора знаходилось в Лос-Анджелесі, повідомляє Час Пік з посиланням на закордонні джерела.

Попередньою причиною смерті може бути утоплення, оскільки актора знайшли у ванній. Однак ця інформація наразі не перевірена.

Точна причина наразі встановлюється. Ніякі фактори не вказують, що це може бути умисне вбивство. Судово-медична експертиза Лос-Анджелеса проведе розтин і зможе визначити причину та спосіб смерті.

Чоловік виріс в столиці Канади. Він захоплювався тенісом, однак відмовився від спорту задля акторської діяльності. У віці 24 років приєднався до акторського складу серіалу "Друзі", який став блокбастером для телебачення.

У шоу він зіграв свою найвідомішу роль - Чендлера Бінга. Серіал тривав 10 сезонів з 1994 по 2004 рік. У 90-х роках він був найпопулярнішим. У 2002 році Перрі отримав премію "Еммі" за свою роль.

Також Перрі знявся в таких хітах як "Boys Will Be Boys", "Беверлі-Хіллз, 90210", "The West Wing" тощо.

У 2013 році Метью Перрі зізнався в алкогольній та наркотичній залежності. Через це він не пам'ятав нічого про зйомки "Друзів" з 3 по 6 сезон. Попри це, акторові вдалося побороти залежність.

Компанія Warner Bros. Television Group, яка випустила серіал "Друзі" висловила свої співчуття щодо загибелі Перрі.

"Ми неймовірно засмучені надто швидкою смертю Меттью Перрі. Він приніс стільки радості сотням мільйонів людей у всьому світі своєю ідеальною подачею комедійних моментів і хитрістю. Його спадщина житиме протягом незліченних поколінь", — сказав телеканал NBC, який транслював серіал, у коментарі для Los Angeles Times.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Пішов із життя колишній учасник КВК, актор та політик Сергій Сивохо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: