30.12.2023, 10:10

Астролог назвав місця, які можуть опинитися під масованим російським обстрілом у період новорічних свят

Иллюстративное фото / Открытый источник

Масований ракетний удар, який стався вранці 29 грудня, буде не поодиноким. Можлива ціла серія ударів біля новорічних свят. Астролог зробив прогноз, які місця України можуть потрапити під удар.

Сьогодні набирають популярності передбачення відомого астролога Дмитра Урануса, прогнози якого часто збуваються. Він здобуває популярність на сторінках соціальної мережі Facebook, повідомляє Час Пік.

Дмитро Уранус передбачив, що дати біля новорічних свят будуть найнебезпечнішими для України та українців протягом цієї зими.

"Поточна комбінація планет з 29 грудня 23р., по 2-3 січня 24г., включно, створює дуже велику небезпеку для прибережних міст та міст на великих річках, для портової інфраструктури, для гідроелектростанцій, підстанцій, мостів, для секретних об'єктів, для військових та військової інфраструктури, для військових підприємств, дати біля новорічних свят будуть найнебезпечнішими для України та українців протягом цієї зими", - пише Dmitriy Uranus у Facebook.

На думку астролога, масований ракетний удар, який стався вранці 29 грудня, буде не поодиноким. Можлива ціла серія ударів біля новорічних свят. Але він зазначив, що буде "отвєтка" з боку України.

"Удари можуть бути щодня, або через день. Ще можливий масований пуск ракет з моря, комбіновані пуски з різних напрямків одночасно. Це свого роду "вітання" з новим роком від нашого ворога, як і рік тому.

Але ми теж їх незабаром "привітаємо". Цей аспект можна повернути проти ворога. Це не такі страшні та руйнівні аспекти, які були минулої зими, так що ми вистоємо", – написав Dmitriy Uranus.

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус назвав місяць, коли почнеться по-справжньому переможний час для України.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк