23.02.2023, 13:38

Відомий астролог назвав місяць, коли почнеться по-справжньому переможний час для України

Иллюстративное фото / Открытый источник

Сьогодні набирають популярності передбачення відомого астролога Дмитра Урануса. Його прогнози дуже часто збуваються. Астролог дав досить позитивні передбачення щодо України, розповівши, що чекає на українців найближчими днями та місяцями.

Астролог Дмитро Уранус здобуває популярність на сторінках соціальної мережі Facebook. Він розповів про астрономічні явища, які на його думку, стануть сприятливими для України та "сформують низку подій в Україні, які якось позитивно вплинуть на перебіг війни", повідомляє Час Пік.

Вже сьогодні можна сказати, що ситуація поступово змінюється на користь України. Цьому сприяють й зірки.

Дмитро Уранус розповів про природне явище, яке буває не часто, але з астрологічної точки зору є сприятливим.

"Ввечері 22 та 23 лютого, лише 2 дні, у західній частині неба, буде видно красиве потрійне сполучення Венери, молодого Місяця та Юпітера, у зодіакальному знаку Овна (астрономічне сузір'я Риб).

З астрологічної точки зору це поєднання є сприятливим. Це хороший момент для різноманітних справ та починань", - написав астролог у Facebook.

Він зазначив, що російські ракетні обстріли в річницю війни (23-24-25 лютого) можуть бути, але жодних значних цілей вони не досягнуть, й не матимуть жодного військового ефекту.

Більш того, за словами астролога, найближчі дні мають бути досить цікавими.

"У військовому плані, поєднання Венери та Юпітера з 22 лютого по 10 березня, у зодіакальному знаку Овна, як би утихомирює "будинок Марса", гармонізує "будинок" бога війни. Юпітер утворюватиме з Марсом гармонійний аспект під час наближення Венери до Юпітера. Думаю, що це поєднання сформує низку подій в Україні, які якось позитивно вплинуть на перебіг війни, знизить рівень успіху в агресора. У момент точного з'єднання Венери та Юпітера (2 березня) вони будуть висхідними в Україні біля Києва. Що є сприятливим знаком України на найближчі місяці. Цей аспект ніби наближає перемогу світлих сил та обіцяє світ Україні в майбутньому", - написав Уранус.

Він зазначив, що випробування хваленої ракети "Сармат", яке РФ проводила з метою залякування, повністю провалилося 20 лютого - у день переходу Венери (планети миру) до Овена (будинок бога війни).

Астролог також передбачив, коли для України розпочнеться "по-справжньому переможний час".

"Але по-справжньому переможним часом для України буде перехід на цілий рік Юпітера в Телець, починаючи з 16 травня 2023 р., по 26 травня 2024 р. Ось у цьому тимчасовому інтервалі Україна й поверне більшість втрачених територій", - передбачив Уранус.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк