Складнощі на фронті та нові удари по мирних містах: відомий астролог дав прогноз щодо ситуації в Україні на найближчі тижні

23.01.2024, 10:36
Гера Кисмет | Всі новини автора

Кінець січня та початок лютого можуть виявитися складними та важкими для українців. Можливі загострення на фронті та ракетні обстріли по мирних містах.

Короткостроковий астрологічний прогноз щодо ситуації в Україні найближчими тижнями дає відомий астролог Дмитро Уранус у Telegram, передає Час Пік.

Уранус попереджає про серію напружених та небезпечних астрологічних аспектів для України, які можуть виникнути цього тижня.

Так, транзитний Марс проходить з'єднання з Нептуном у 12 секторі карти. Точний аспект - 23 січня, сильний вплив з 22 по 25 січня. В цей самий час транзитний Нептун перебуває в опозиції до Марсу карти України.

"Це взаємна транзитна аспектарна рецепція Марс-Нептун, сильна деструктивна комбінація. Даний аспект загрожує ударами ракет та дронів, з напрямків південний схід, південь і схід. Є небезпека для портової, військової та секретної інфраструктури, для нафтогазової промисловості, сховищ палива та боєприпасів, для медичної інфраструктури. Можуть бути зради та злив інформації ворогам. Дуже висока активність колаборантів", - прогнозує Дмитро Уранус.

Вперше з початку війни спостерігатиметься, як попереджає астролог, ще один аспект: транзитний Марс та Меркурій, що перебувають у з'єднанні, проходитимуть через Асцендент карти України. Аспект буде чинним з 24 по 28 січня. Така картина спостерігалася 15-16 лютого 2022 року. За словами астролога, у період з 24 по 28 січня може збільшитися динаміка на фронті. Ймовірні нові активні наступальні дії противника, потрібно бути готовими до загострення та втрат.

Надалі, згідно з прогнозом Урануса, транзитні Марс та Меркурій пройдуть висхідним місячним вузлом карти України 28-29 січня. У ці дні можливі нові удари ракетами та дронами. Активні наступальні дії ворога продовжаться. Після - черга напружених аспектів Марса закінчиться на найближчий час.

Крім того, астролог бачить транзитні місячні Вузли, які перебуватимуть у напруженому аспекті з місячними Вузлами в карті України. Точна дата 26 січня, аспект у максимальній силі з 22 січня по 9 лютого.

"Це так звана хрестова комбінація, найважчий кармічний час для країни. Закони та постанови, прийняті в цей час, працюватимуть не так, як хотілося, і можуть викликати безліч несподіваних проблем з їх виконанням. Аспект заважає швидкому досягненню цілей та комунікації з міжнародними партнерами. Можливі несподівані повороти у неправильному напрямку у міжнародній чи юридичній сфері. Слід уникати міжнародних скандалів, не можна потрапляти у конфліктні ситуації. Можливий тиск на Україну ззовні, з боку партнерів та сусідніх країн", - вважає астролог.

Щодо загальної картини повномасштабної війни, Уранус прогнозує труднощі і не найкращі часи.

"У карті початку повномасштабної війни зараз транзитний Сатурн стоїть у точному поєднанні з Сонцем карти війни. Точний аспект 22 січня, у максимальній силі з 14 січня по 1 лютого. Це аспект тупикової ситуації на війні, величезних труднощів на війні, перешкод у досягненні цілей на війні. І хто зараз буде робити активні дії - той зіткнеться з цими труднощами. Зараз нічого істотно змінити не можна. Це поганий час для наступів, тому нам слід перебувати в активній обороні і вимотувати ворога, який наступає, по максимуму", - упевнений астролог.

Читайте також: Лисичанам - трохи мотивації від котиків: отримайте свій заряд позитиву з лапок до рук