23.09.2024, 16:50

Telegram змінив правила пошуку: номери телефонів та IP-адреси можуть бути розкриті

телеграм

У месенджері Telegram змінилися правила пошуку - він став безпечнішим. ІР-адреси та номери телефонів користувачів-порушників правил майданчика можуть бути розкриті відповідним органам у відповідь на обґрунтовані юридичні запити правоохоронних структур.

Про це ]]>повідомляється]]> на офіційному каналі гендиректора Telegram Павла Дурова, передає Час Пік.

Дуров зазначає, що функція пошуку в Telegram була використана людьми, які порушували умови користування для продажу незаконних товарів. Щоб уникнути цього, почнуть діяти нові правила.

"За останні кілька тижнів спеціальна команда модераторів, що використовує ШІ, зробила пошук у Telegram набагато безпечнішим. Весь проблемний контент, який ми виявили в пошуку, більше недоступний. Якщо вам все ж таки вдалося знайти щось небезпечне або незаконне в пошуку Telegram, повідомте нам про це через SearchReport. Щоб ще більше утримати злочинців від зловживання пошуком Telegram, ми оновили наші Умови обслуговування та Політику конфіденційності, забезпечивши їх одноманітність по всьому світу. Ми ясно дали зрозуміти, що IP-адреси та номери телефонів тих, хто порушує наші правила, можуть бути розкриті відповідним органам у відповідь на обґрунтовані юридичні запити", - йдеться у повідомленні.

За словами Дурова, пошук у Telegram призначений для пошуку друзів та новин, а не для просування незаконних товарів.

Читайте також: Виплати для переселенців переглянули: що дає ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного нова постанова уряду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: