21.11.2016, 23:21

Нардеп розповів, який «меседж» націоналісти прагнуть донести до влади

Марина Началова | Все новости автора

Колишній заступник глави СБУ, народний депутат України Андрій Левус розповів, що в понеділок ввечері, 21 листопада, він разом зі своїми колегами супроводжували вилазку київських активістів на офіс Медведчука та «Сбербанк Росії».

Про це він написав на власній сторінці у соцмережі.<

За словами нардепа, спочатку він спільно зі штабом «ВільніЛюди» пом’янув світлу пам'ять вічних героїв Небесної Сотні. А після цього колишній заступник глави Служби безпеки України, заручившись підтримкою інших народних обранців, попрямував з активістами до офісу очільника ГО «Український вибір» Віктора Медведчука та головного офісу «Сбербанку».

«Разом з рядом народних депутатів супроводжували громадських активістів в акціях протесту для запобіганням провокаціям і сутичкам з правоохоронцями», - пише Левус.

Він запевняє, що дані акції націоналістів кожен може сприймати, як йому заманеться, однак, тут головним є повідомлення, яке вони хочуть донести до влади.

«Акції націоналістів під офісом Медведчука і «Сбербанком» можна розцінювати по різному, але головний меседж спрямований владі - поки Медведчук на волі і «Сбербанк» не під санкціями - народ буде діяти по своєму. З іншого боку - акція свідчить, що активісти є свідомими і точно знають, що головним ворогом є Росія», - заявив народний депутат.

При цьому, Левус наголосив, що «крові не пролилось, хаос не наступив».

Теги новостей: