14.10.2020, 08:33

Єдиний КПВВ на Луганщині закривають на карантин

КПВВ "Станица Луганская"

На Донбасі з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 з 15 жовтня в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" тимчасово припиняється пропуск осіб через лінію розмежування.

КПВВ "Станиця Луганська" з 15 по 31 жовтня буде закритий у зв'язку з карантином, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС та Держприкордонслужбу України.

КПВВ "Станица Луганская"

"Бездіяльність окупаційної адміністрації РФ призвела до швидкого поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини. Враховуючи нестачу медичного персоналу та засобів протидії захворюванню, окупанти не спроможні стабілізувати епідемічну ситуацію", - заявили в штабі ООС.

Відзначається, що КПВВ "Станиця Луганська" буде закритий на карантин за наказом командувача Об'єднаних сил з метою недопущення поширення COVID-19, збереження життя та здоров'я громадян.

Пропуск осіб через лінію розмежування тимчасово припиняється в період з 15 жовтня до 23:59 31 жовтня 2020 року.

"Як виняток, за наявності документально підтверджених життєво важливих підстав соціально-гуманітарного характеру, Командувачем ОС може бути прийняте окреме рішення щодо пропуску осіб у зазначеному контрольному пункті", - повідомили в штабі ООС.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик