12.01.2021, 20:31

Сни, які віщують щастя і удачу: в яких випадках варто прислухатися до своєї підсвідомості

Ольга Романец | Все новости автора
сны

Багато хто чув про віщі сни, також бачили їх і випробували на собі всю магію втілення в життя подій, про які нам розповідало наша підсвідомість.

Сни потрібно навчитися правильно розшифровувати, щоб бути готовим до можливих змін, передає Час Пік з посиланням на зарубіжне видання LuxeFair.

Які сни обіцяють щастя і удачу?

Танцювати уві сні

Танець уві сн і- дуже хороший знак. Якщо ви кружляєте уві сні з партнером/партнеркою, то вас чекає приємна зустріч. А якщо ви танцюєте на самоті - приготуйтеся до несподіваного прибутку.

Літати уві сні

Сон, в якому ви літаєте принесе вам успіх у всіх сферах життя, але, перш за все, допоможе знайти роботу всього вашого життя, яка принесе вам стабільний дохід.

Деревина

Гуляти уві сні по квітучому саду - у вашому сімейному житті запанує гармонія. Якщо вам сниться, що ви стоїте під деревом - чекайте допомоги від близького друга.

Храм

Сон, в якому ви входите в храм - символ небувалої удачі. Вівтар зі статуєю Господа на ньому - неймовірна удача буде супроводжувати вас протягом усього року.

Труна

Багато хто боїться, коли бачать уві сні надгробок або труну. Однак такий сон означає, що тривога скоро покине вас. Бачачи, як тіло кладуть в труну, чекайте швидкого винагороди за ваші праці. А якщо небіжчик встає з труни, то у вас є всі підстави розраховувати на великий дохід. Бачити себе на кладовищі уві сні - до створення сім'ї.

Птах

Птах, побачена уві сні, є символом любові і сигналізує про зміни в особистому житті. Побачивши такий сон, будьте готові зустріти свою другу половинку.

Бджола

Бачити бджолу уві сні говорить про те, що незабаром ваші фізичні і розумові зусилля будуть винагороджені по достоїнству. Ви, ймовірно, станете дуже відомою людиною, і цей факт дозволить вам стати помітно багатшими.

Читайте також: Моторошні пророцтва Нострадамуса, які продовжують збуватися

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: