07.10.2022, 09:36

Від Сєвєродонецька фронт зовсім недалеко. Жителі Лисичанська вже чують звуки боїв - Стрюк

Луганская, война

Поки окупаційна "влада" розповідає, що "ніякої паніки немає" та переконує народ, що "все під контролем", російські загарбники судомно готуються до наступу ЗСУ. Окупанти вивозять з окупованих територій все цінне, що не було вкрадено раніше, й мінують територію міст та околиці Сєвєродонецька та Кремінної.

Мешканці Лисичанська вже чітко чують звуки боїв. Та й від Сєвєродонецька фронт зовсім недалеко. Про це розповів керівник військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександр Стрюк, передає Час Пік.

За його словами, окупанти мінують територію навколо Сєвєродонецька. У місті обмежений доступ до Інтернету, мобільний зв'язок працює з перебоями. Все це робиться для того, щоб до мешканців окупованих територій інформація надходила дозовано.

Російські будівельники за великим рахунком нічого у місті не зробили, а після звісток з передової взагалі втекли з Сєвєродонецька, як і російські медики та вчителі. У місті залишилися лише місцеві комунальники.

Щоб уникнути мобілізації та не потрапити на фронт місцевим чоловікам доводиться ховатися у віддалених селах. Вирватися із окупованої території в них просто не вийде – виїзд закритий.

Російські окупанти та місцеві колаборанти відчувають наближення української армії. Зрадники вже тікають.

Нагадаємо, на думку військово-політичного оглядача Олександра Коваленка, на Луганському плацдармі у росіян все погано.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик