20.10.2022, 11:41

"Лавочка прикрилася": Відновлювати угроблені міста Луганщини окупанти не збираються

Луганская, война

Люди на окупованих російськими "визволителями" територіях нікому не потрібні. Використавши їх у своїх брудних пропагандистських цілях, окупанти кинули їх у зруйнованих містах виживати.

У російських новинах та соцмережах ще проскакують ролики про те, як окупанти "піклуються" про населення, роздаючи голодним людям пайки. Проте, гучні обіцянки "відновити міста" та "запустити інфраструктуру" - вже не звучать, повідомляє Час Пік.

"Закінчено бал, погасли свічки", як то кажуть... Окупанти вже відкрито говорять про те, що зруйновані міста ніхто відновлювати не збирається. Казка для любителів "руського миру" та "почекунів" закінчилася. Почалися суворі будні...

Окупанти вже пограбували на Луганщині всі заклади, школи, лікарні та вивезли дороге сучасне обладнання. Як лікуватимуться та навчатимуться місцеві люди – їх зовсім не хвилює. Тепер вивозять залишки речей з покинутих квартир.

В окупованих містах панує тотальне мародерство. Російські військові та "мобіки" взламують квартири, будинки та гаражі. Забирають все підряд – речі, побутову техніку, будматеріали. Тотальну "зачистку" вони прикривають "боротьбою з українськими диверсантами".

Поки російські вояки гребуть чайники та холодильники, українські воїни продовжують звільняти свою землю. Окупантів "дістають" навіть у тилу. Напередодні в Лисичанську "прилетіло" по розташуванню окупантів, а сьогодні вранці російські ЗМІ кричать про обстріл Лисичанська з РСЗВ HIMARS.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик