26.12.2022, 15:22

Букет у капелюшній коробці – оригінальний подарунок на будь-який випадок

Олег Білоусов | Все новости автора
букет у капелюшній коробці

Квіти – це чудовий спосіб висловити свої почуття, подякувати комусь або просто підняти настрій. Протягом століть квіти були одним із найкрасивіших подарунків. Завдяки своїй універсальності вони стануть доречним презентом до будь-якої урочистості. Важко уявити будь-яке свято, як то День святого Валентина, Жіночий день, іменини чи річницю весілля, без хоча б невеличкого букета. І хоча зрізані квіти, як і раніше, мають своїх постійних шанувальників, такий подарунок, на жаль, живе недовго.

Для того, щоб продовжити життя квітковим букетам і водночас надати їм незвичайного, стильного вигляду, був створений популярний Flower Box – квіти в коробці. Цей новітній флористичний тренд не тільки має гарний вигляд, але й дозволяє набагато довше насолоджуватися красою та ароматом квітів.

Що таке Flower Box?

Ідея презентувати квіти в коробці зародилася на Сході та швидко завоювала популярність у всьому світі. Flower Box – це не просто квіти в елегантній коробці. Це незвичайна оригінальна квіткова композиція, вміщена в капелюшну коробку, яка може бути різних форм, кольорів та розмірів. Букети в капелюшній коробці відрізняються від звичайних букетів не лише зовнішнім виглядом, а й довговічністю. Дно коробки вистилається спеціальною флористичною губкою, яка потім просочується професійними препаратами, завдяки чому рослини довше зберігають свіжість та гарний зовнішній вигляд. Квіти в коробці живуть набагато довше за звичайні букети, а значить, – довше радують око.

Букет у капелюшній коробці можна доповнити милим презентом: м'якою іграшкою, пляшкою гарного вина, набором солодощів тощо.

Новорічна квіткова коробка – унікальний подарунок

Букет в капелюшній коробці відмінно підійде як новорічний і різдвяний подарунок. Для цього потрібно підібрати новорічну гамму кольорів, орієнтуючись на червоний, білий, зелений і золотий кольори при виборі елементів. Як доповнення до квітів можна використовувати пряники та прикраси на паличці, вплетені в букет.

Де купити букет в капелюшній коробці?

Замовити оригінальний подарунок у вигляді квітів у капелюшній коробці можна у студії дизайну та флористики LoraShen. У каталозі сайту компанії на сторінці https://lorashen.ua/shop-v-shlyapnoj-korobke/ ви знайдете багатий вибір готових композицій, а також зможете замовити букет, орієнтуючись на власні побажання. Особистий кур'єр компанії доставить ваше замовлення по Києву та області, як тільки його буде виконано, а консультанти студії LoraShen допоможуть розрахувати вартість доставлення в конкретне місце. Клієнти компанії завжди можуть розраховувати на ввічливе обслуговування, а також якісну та свіжу продукцію.

Переваги квітів у капелюшній коробці

Flower Box завоював популярність завдяки своїм численним перевагам:

  • Елегантний зовнішній вигляд. Квіти в коробці легко підкорюють серця. Такі букети мають гарний та ошатний вигляд.
  • Зручність. Квіти в коробці практично не вимагають догляду, що робить їх ідеальними для тих, хто цінить їхню красу та п'янкий запах, але при цьому не люблять доглядати за ними.
  • Функціональність. Не потрібно шукати вазу. Особливо цей подарунок буде доречним в офісі, де зазвичай вазам не місце. Коли квіти зав'януть, коробку можна використовувати за іншим призначенням.
  • Великі можливості композиції. Флористи можуть підготувати як елегантні, витончені букети, так і композиції, що вражають масштабом.
  • Універсальність. Flower Box може бути як самостійним презентом, так і доповненням до нього. Підходить для будь-яких випадків та свят.

Як доглядати букет у капелюшній коробці?

Аби гарний зовнішній вигляд квіткового подарунка зберігався якомога довше, йому потрібний регулярний полив. Для цього достатньо направити деяку кількість води на флористичну губку. Також важливо вибрати правильне місце – коробку з квітами не треба ставити поруч з гарячими батареями або там, де є протяги. Також зверніть увагу, що поруч з фруктами квіти зав'януть скоріше, адже фрукти виділяють етилен, що скорочує квіткове життя.