07.02.2023, 13:15

Як взяти кредит з поганою кредитною історією?

Ольга Станішевська | Все новости автора

 

Бувають такі життєві ситуації, коли є термінова потреба у грошах, а доступ до банківських кредитів закритий внаслідок неспроможності вчасно погасити попередній борг.

Існують фінансові організації, що лояльно відносяться до клієнтів та надають можливість взяти кредит з поганою кредитною історією без перевірок та відмов.

Хто і кому надає допомогу

Зазвичай банківські установи у першу чергу перевіряють кредитну історію позичальника та не мають бажання спілкуватися з тим, в кого є негативний рейтинг з кредитування, пояснюючи це високим ризиком несплати. Для подібного клієнта ймовірність отримання нової позики зводиться практично до нуля. Але поряд з таким станом речей є також безліч компаній, діяльність яких спрямована на роботу з простроченням платежів. Неупереджене ставлення до клієнтури дозволяє допомогти у складних обставинах.

Використання сервісу Ify.ua допомагає обрати організацію з найбільш відповідними умовами отримання кредиту. Такі мікрофінансові компанії надають позику наступним категоріям громадян:

·        пенсіонерам;

·        студентам;

·        безробітним;

·        з негативним кредитним рейтингом;

·        тим, хто не має довідки про доходи;

·        особам, що офіційно непрацевлаштовані.

Завдяки подібним структурам з'являється можливість швидко оформити й отримати гроші, при цьому не треба збирати велику купу документів. Виплати здійснюються зручно, доступно, у режимі 24/7, онлайн. До того ж така процедура сприяє виправленню поганої історії кредитів.

Порядок оформлення кредиту без перевірки кредитної історії

Для того щоб клієнт відповідної категорії зміг отримати позику, йому повинно виповнитися 18 років, він має бути громадянином України та мати прописку або реєстрацію. Місце знаходження не має значення, весь процес здійснюється в інтернет-середовищі.

Для проведення процедури треба на сайті в особистому кабінеті зареєструватися, вказавши свої контактні та паспортні дані, ІПН. За допомогою калькулятору визначається бажана сума та строк повернення. Також є можливість обчислити відсотки по позиції та штрафи при простроченнях. Потім треба почекати, щоб заявку розглянули та затвердили в компанії. Для нових клієнтів цей термін зазвичай становить близько пів години, перевірені платники чекають до 10 хвилин.

Після схвалення заявки надходить повідомлення на електрону пошту та СМС на телефон. Далі треба прив'язати карту свого банку та відправити в організацію своє СМС, що буде свідчити про складання договору. Через декілька хвилин на банківську карту переводяться кошти. У разі виникнення в процесі будь-яких питань можна звернутися до консультанта та отримати необхідну допомогу.

 

Рубрика - Правозащитник: