09.06.2023, 09:14

Сєвєродончан закликають підтримати рідне місто у всеукраїнському конкурсі "Місто України. Національний вибір"

Луганская, Северодонецк

Триває голосування за вибір найпривабливішого та найвідомішого міста України у 2023 році у всеукраїнському конкурсі "Місто України. Національний вибір". Жителів Сєвєродонецька закликають підтримати рідне місто.

Місто Сєвєродонецьк стало переможцем національного голосування за найкраще місто України у 2022 році. Сєвєродонецька міська військова адміністрація закликає сєвєродончан проголосувати за рідне місто й у 2023 році, повідомляє Час Пік.

У 2022 році до трійки лідерів увійшли:

Сьогодні Сєвєродонецьк тимчасово окупований російськими загарбниками. Місто сильно зруйноване під час обстрілів й давно вже не схоже на те затишне гарне живе місто, яким його пам'ятають сєвєродончани, які вимушено покинули місто через війну. І незважаючи на це, сєвєродончани люблять своє місто та вірять у його відродження.

Переможець минулорічного Всеукраїнського конкурсу "Місто України. Національний вибір" Сєвєродонецьк, за результатами голосування, знову потрапив до трійки лідерів.

"Запрошуємо і цього року сєвєродончан та всіх тих, хто закоханий у Сєвєродонецьк, прийняти участь у голосуванні та підтримати рідне місто!", - йдеться у повідомленні Сєвєродонецької міської ВА.

Кожен бажаючий може залишити свій голос, щоб підтримати рідне місто та підняти його у рейтингу. Опитування можна пройти ]]>онлайн]]>, щоб проголосувати попередня реєстрація не потрібна. Про це повідомляється на сайті ]]>MistoUa]]>.

Проголосувати за будь-яке з міст, представлених на сайті проєкту, можна щодня, в будь-який зручний час. Зробити свій вибір можна за допомогою кнопки "голосувати", розташованої навпроти обраного міста в загальному рейтингу, або на персональній сторінці міста.

Проголосувати з однієї IP-адреси можна не більше одного разу на день. Підсумки голосування буде підбито 31 грудня 2023 року о 12:00 за київським часом.

На ранок 9 червня перша п'ятірка найкращих міст на думку українців мала такий вигляд:

  • Мелітополь
  • Харків
  • Сєвєродонецьк
  • Запоріжжя
  • Хмельницький

рейтинг

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик